Н У Х Т

Вітаємо з Днем Державного прапора!

23 серпня 2025

Вітаємо з Днем Державного прапора!

вітання

Опублікований: 23-08-2025
Читайте також:
Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 роки та пункту 2.14 «Збільшення кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої школи, які проводяться англійською мовою» Перспективного плану розвитку кафедри технології оздоровчих продуктів, 22 листопада поточного року з дисципліни «Інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів 24 листопада 2021

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика

12 квітня 2021 року у рамках вивчення дисципліни «Івент-менеджмент», а також проведення кураторської години для здобувачів 1 і 3 курсів спеціальності 242 «Туризм» за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся онлайн-лекторій ведучого приватних і корпоративних івентів Юрія Ситайло. Багатий профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика 13 квітня 2021

День вступника у вишиванці

Сьогодні, у День української вишиванки, в нашому університеті було людно й гамірно – понад 300 майбутніх вступників – старшокласники шкіл, ліцеїв, гімназій та старшокурсники фахових коледжів із усіх куточків України завітали на гостину у черговий День вступника НУХТ. За нашою доброю традицією зустрічали гостей тепло й сердечно, підготувавши багато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника у вишиванці 15 травня 2025

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космети...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 грудня 2021