Н У Х Т

Вітаємо з Днем Державного прапора!

23 серпня 2025

Вітаємо з Днем Державного прапора!

вітання

Опублікований: 23-08-2025
Читайте також:
Першокурсники ОПП «Технологій харчування» формують власні освітні траєкторії

Цього тижня в університеті триває вільний вибір навчальних дисциплін відповідно до Закону України «Про вищу освіту». Згідно з вимогами закону та відповідного положення в НУХТ, вибіркові дисципліни передбачені освітньою програмою та робочим навчальним планом у обсязі, що становить не менше 25% від загальної кількості кредитів ECTS. Студенти першого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники ОПП «Технологій харчування» формують власні освітні траєкторії 18 вересня 2025

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у нашому університеті приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами харчової галузі знайомлять своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2019

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль

Одним із видів діяльності Державної служби зайнятості є забезпечення громадянам відповідних гарантій на працевлаштування в Україні. Відповідно до законодавства кожний громадянин має право звернутися до Державної служби зайнятості та отримати безкоштовно консультацію, відповідну інформацію та сприяння у пошуку роботи або працевлаштовуватися самостій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль 04 жовтня 2019

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з виробництвом ковбасних виробів ТМ «Алан». На жаль, воєнний стан у країні змушує підприємства суттєво посилювати безпекові заходи, що обмежує доступ сторонніх осіб, тому формат онлайн-екскурсій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас 03 жовтня 2023