Н У Х Т

Вітаємо з Днем Державного прапора!

23 серпня 2025

Вітаємо з Днем Державного прапора!

вітання

Опублікований: 23-08-2025
Читайте також:
Як крафтовики представили Україну на світовій гастрономічній арені

Власниця господарства «Бринзарня» та лідерка спільноти «Slow food Bessarabia» Лариса Титикало прочитала гостьову лекцію для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності «Туризм і рекреація». На прикладі кейсу участі крафтових виробників України у фермерському ярмарку у Турині було розкрито завдання та цілі спільноти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як крафтовики представили Україну на світовій гастрономічній арені 15 жовтня 2024

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 листопада 2018

Результати семестрової роботи

Цьогоріч для студентів спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» вперше викладалась дисципліна «Підприємництво та соціальні проекти», тож логічним її завершенням на сесійному тижні стала презентація індивідуальних соціальних проектів як результату семестрової роботи, що порушували нетривіальні суспільні проблеми, серед яких: незнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результати семестрової роботи 29 грудня 2017