Н У Х Т

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

21 листопада 2023

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

17 листопада в університеті відбувся ще один відкритий захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Результати своїх досліджень за темою «Обґрунтування параметрів підготовки води для процесів структуроутворення харчових систем», виконаних у Проблемній науково-досліднійї лабораторії університету під керівництвом її завідувача , к.т.н. Андрія Мариніна, представив Владислав Шпак.

Дослідження здобувача третього рівня вищої освіти присвячені розробленню підходів до застосування електрохімічно активованої води у технологічних процесах виготовлення харчових продуктів із метою покращення структуроутворення у процесі їх виробництва.

До складу разової спеціалізованої ради із захисту дисертації увійшли: рецензенти – кандидати технічних наук, доценти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський і Оксана Топчій; опонентки – докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко і докторка ветеринарних наук, професорка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марія Паска. Очолила спецраду докторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко.

І рецензенти, і опонентки високо оцінили представлене дисертаційне дослідження. Вони зазначили, що дисертант вільно володіє матеріалом, чітко й аргументовано відповідав на поставлені питання, обґрунтовуючи новизну та практичне значення отриманих результатів, впевнено зробив висновки та пропозиції виробництву.

За результатами відкритого голосування разова спеціалізована вчена рада присудила Владиславу Шпаку ступінь доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Вітаємо молодого науковця та його наукового керівника Андрія Мариніна з успішним захистом дисертаційного дослідження! Приємно, що у цей нелегкий воєнний час наші науковці йдуть до перемоги своїм шляхом! Дякуємо ЗСУ за можливість тримати науковий фронт!

Опублікований: 21-11-2023
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася лекція від талановитої випускниці

15 березня 2019 р. магістр з готельно-ресторанної справи, випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 2014 року Аліна Ізмайлова (Іванова) прочитала насичену інтенсивну лекцію для студентів 1-2 курсів кафедри готельно-ресторанної справи . Завдяки своїй наполегливості та працьовитості зараз Аліна займає посаду управляючої мер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася лекція від талановитої випускниці 18 березня 2019

День Соборності у коледжах НУХТ

З нагоди відзначення Дня Соборності України у відокремлених структурних підрозділах університету відбулися цікаві тематичні заходи. Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ Тетяна Андрусь і Оксана Харковська разом зі студентами групи ХТ-23 та членами Євроклубу провели інформативно-виховний захід «North or South, East or West, Ukraine is the bes...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у коледжах НУХТ 26 січня 2022

Студенти-цукровики і  студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти

З 11 по 18 червня на кафедрі технології цукру та підготовки води відбулися захисти дипломних проектів студентів 4 курсу на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Першими захистили дипломні проекти 11 червня студенти професійного спрямування «Технології цукру та полісахаридів», а вже 15 червня естафету прийняли студенти за професійним спрямуванням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-цукровики і студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти 18 червня 2018

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 20 червня 2018