Н У Х Т

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

31 січня 2019

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

24 січня в HUB4.0 відбулися чергові збори Асоціації промислових підприємств автоматизації (АППАУ), де були затверджені головні підсумки роботи Асоціації в 2018 році та намічені плани розвитку в 2019-му.

Нагадаємо, що НУХТ входить до Асоціації з моменту її створення в якості академічного члену. На зборах наш університет представляли викладачі кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена і Олег Клименко та студентка Оксана Лінкевич.

Генеральний директор АППАУ Олександр Юрчак на початку представив головні результати роботи в 2018 році. Зокрема, присутні дізналися, що в минулому році, Асоціація зросла на 16 нових членів, збільшила бюджет майже втричі (за рахунок грантів), зросла також кількість форматів взаємодії в рамках Асоціації та кількість послуг від партнерів. Але головними, на думку гендиректора, є якісні зміни. З виходом проекту національної стратегії «Індустрії 4.0» АППАУ остаточно позиціонувалася в області промислових хайтек як важливий policy-maker державного рівня. Другою кардинальною зміною є нова, кластерна модель роботи Асоціації.

У робочих групах наші представники обговорювали питання, пов’язані з основними проблемами розвитку автоматизації та впровадження передових технологій Індустрії 4.0 в Україні, якістю та наявністю освітніх послуг, просвітнього матеріалу, роботою новостворених Центрів 4.0, інтенсифікацією експортних послуг.

Опублікований: 31-01-2019
Читайте також:
На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

10 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 135-річчю заснування нашого університету та 70-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Відкрив конференцію проректор нашого університету з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 11 вересня 2019

Нові напрями співпраці зі стейкхолдерами

Днями відбулося підписання договору про співробітництво з Веган Кафе «Loving Hut». Ректор університету, професор Олександр Шевченко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч і доцентка цієї ж кафедри, гарантка магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові напрями співпраці зі стейкхолдерами 11 грудня 2024

Ігрова форма заняття на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Інноваційні технології навчання сприяють кращому досягненню пізнавальної діяльності здобувачів, виявляють творчу ініціативу та підвищують ефективність роботи шляхом поєднання самостійної та командної роботи, в основі яких лежить ідея розвитку особистості. Тож на кафедрі технології молока і молочних продуктів у навчальний процес дисципліни «Харчові ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ігрова форма заняття на кафедрі технології молока і молочних продуктів 19 грудня 2022

Науковцям на замітку: науково-технічна конференція 24-ї секції Наукової ради МОН відбудеться в НУХТ у листопаді

10-11 листопада 2020 року в Національному університеті харчових технологій втретє поспіль відбудеться міжнародна науково-технічна конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». Конференція працюватиме в рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковцям на замітку: науково-технічна конференція 24-ї секції Наукової ради МОН відбудеться в НУХТ у листопаді 08 вересня 2020