Н У Х Т

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

31 january 2019

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

24 січня в HUB4.0 відбулися чергові збори Асоціації промислових підприємств автоматизації (АППАУ), де були затверджені головні підсумки роботи Асоціації в 2018 році та намічені плани розвитку в 2019-му.

Нагадаємо, що НУХТ входить до Асоціації з моменту її створення в якості академічного члену. На зборах наш університет представляли викладачі кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена і Олег Клименко та студентка Оксана Лінкевич.

Генеральний директор АППАУ Олександр Юрчак на початку представив головні результати роботи в 2018 році. Зокрема, присутні дізналися, що в минулому році, Асоціація зросла на 16 нових членів, збільшила бюджет майже втричі (за рахунок грантів), зросла також кількість форматів взаємодії в рамках Асоціації та кількість послуг від партнерів. Але головними, на думку гендиректора, є якісні зміни. З виходом проекту національної стратегії «Індустрії 4.0» АППАУ остаточно позиціонувалася в області промислових хайтек як важливий policy-maker державного рівня. Другою кардинальною зміною є нова, кластерна модель роботи Асоціації.

У робочих групах наші представники обговорювали питання, пов’язані з основними проблемами розвитку автоматизації та впровадження передових технологій Індустрії 4.0 в Україні, якістю та наявністю освітніх послуг, просвітнього матеріалу, роботою новостворених Центрів 4.0, інтенсифікацією експортних послуг.

Published on: 31-01-2019
Read also:
Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки»

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінар, на якому здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки», поділилися враженнями та здобутками від тижневого стажування у Фінляндії. Учасник...

READ YOURSELF

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» 22 september 2022

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

READ YOURSELF

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування аналізують здобувачі-технологи 16 april 2024

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

READ YOURSELF

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 february 2022

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, магістра, ...

READ YOURSELF

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15 april 2022