Н У Х Т

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

21 november 2023

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

17 листопада в університеті відбувся ще один відкритий захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Результати своїх досліджень за темою «Обґрунтування параметрів підготовки води для процесів структуроутворення харчових систем», виконаних у Проблемній науково-досліднійї лабораторії університету під керівництвом її завідувача , к.т.н. Андрія Мариніна, представив Владислав Шпак.

Дослідження здобувача третього рівня вищої освіти присвячені розробленню підходів до застосування електрохімічно активованої води у технологічних процесах виготовлення харчових продуктів із метою покращення структуроутворення у процесі їх виробництва.

До складу разової спеціалізованої ради із захисту дисертації увійшли: рецензенти – кандидати технічних наук, доценти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський і Оксана Топчій; опонентки – докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко і докторка ветеринарних наук, професорка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марія Паска. Очолила спецраду докторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко.

І рецензенти, і опонентки високо оцінили представлене дисертаційне дослідження. Вони зазначили, що дисертант вільно володіє матеріалом, чітко й аргументовано відповідав на поставлені питання, обґрунтовуючи новизну та практичне значення отриманих результатів, впевнено зробив висновки та пропозиції виробництву.

За результатами відкритого голосування разова спеціалізована вчена рада присудила Владиславу Шпаку ступінь доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Вітаємо молодого науковця та його наукового керівника Андрія Мариніна з успішним захистом дисертаційного дослідження! Приємно, що у цей нелегкий воєнний час наші науковці йдуть до перемоги своїм шляхом! Дякуємо ЗСУ за можливість тримати науковий фронт!

Published on: 21-11-2023
Read also:
Про зимові свята французькою

Із приходом зимових свят на кафедрі іноземних мов професійного спрямування настає час поговорити про них. І не лише рідною, а й іноземними мовами. Вивчаючи іноземну мову, здобувачі водночас знайомляться з традиціями і звичками народу, мову якого вони вивчають. Тож здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчаю...

READ YOURSELF

Про зимові свята французькою 27 december 2023

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

READ YOURSELF

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 march 2019

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Наближається традиційне наукове свято нашого університету – щорічна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона збирає інноваційну, талановиту молодь з України й інших країн уже у 89-те. Виклики останніх років (пандемія і війна...

READ YOURSELF

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 06 march 2023

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу»

Нещодавно стартувала робота студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. «PR і реклама як складові маркетингової політики просування» – тема, що виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» та С7 «Журналістика» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Як і зазвичай, МасКотик Марк приніс майбутні...

READ YOURSELF

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу» 23 september 2025