Н У Х Т

Тонкощі створення парфумів опанували учасники воркшопу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

04 квітня 2025

Тонкощі створення парфумів опанували учасники воркшопу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Днями в нашому університеті проходив «WORKSHOP з НУХТ: навчись, приготуй та скуштуй!». Викладачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доцентки Олеся Романова та Олена Подобій за підтримки KFF group, в особі представника компанії і нашого студента-магістранта Сергія Ліщенка провели майстер-клас «Створи свій аромат».

Учасники заходу дізналися про таємниці виготовлення парфумів, а також самі створили власні парфуми за мотивами відомого аромату. Враховуючи велику кількість відвідувачів, івент мав успіх!

КФФ ГРУПП – компанія, яка поєднує науковий підхід, інновації та бездоганну якість у створенні ароматів і косметичних інгредієнтів. Компанія спеціалізується на розробленні парфумерних композицій і косметичних консервантів, а також забезпечує виробників високоякісною сировиною та активними добавками.

Головна місія компанії – допомагати брендам створювати продукти, які не лише дарують естетичне задоволення, а й мають реальну ефективність. Компанія працює з найкращими сировинними матеріалами, впроваджує сучасні технології та контролює якість на всіх етапах виробництва.

КФФ ГРУПП – не просто постачальник, а надійний партнер у світі косметики та парфумерії. Це експертний підхід, бездоганна якість і аромати, що захоплюють. КФФ ГРУПП– світ, де кожна нота має значення!

Викладачі кафедри вдячні за організацію та проведення майстер-класу своєму магістранту Сергію Ліщенку та Крістіні Ліщенко, а також вчителям і партнерам та учням із закладів загальної середньої освіти, які долучилися до заходу.

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Пишаймося Україною!

Напередодні Дня української писемності та мови студенти групи ТХ-3-6ск разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали проєкт Укрзалізниці «WOW UKRAINE». Експозиція почала роботу в минулому році і за 4 місяці зібрала понад 330 000 відвідувачів, встановивши національний рекорд ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаймося Україною! 12 листопада 2020

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники

Напередодні вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із викладачкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою ознайомились із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України. Ці питання були розкриті протягом 15-17 січня 2021 р. у рамках онлайн-конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники 19 січня 2021

Співпраця кафедри експертизи харчових продуктів і ПНДЛ

4 листопада магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на своїх лабораторних заняттях разом із асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали Проблемну наукову-дослідну лабораторію НУХТ. Здобувачі ознайомилися із сучасним обладнанням – спектро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри експертизи харчових продуктів і ПНДЛ 05 листопада 2024

Про перспективні спеціальності розповів київським школярам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 листопада 2019 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін провів профорієнтаційні заходи у школі № 84 І-ІІІ ступенів  (м. Київ). У ході зустрічі зі школярами викладач розповів про підготовку кафедрою конкурентоспроможних і висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності за спеціальністю 181 «Харчові технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективні спеціальності розповів київським школярам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 листопада 2019