Н У Х Т

Тонкощі створення парфумів опанували учасники воркшопу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

04 квітня 2025

Тонкощі створення парфумів опанували учасники воркшопу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Днями в нашому університеті проходив «WORKSHOP з НУХТ: навчись, приготуй та скуштуй!». Викладачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доцентки Олеся Романова та Олена Подобій за підтримки KFF group, в особі представника компанії і нашого студента-магістранта Сергія Ліщенка провели майстер-клас «Створи свій аромат».

Учасники заходу дізналися про таємниці виготовлення парфумів, а також самі створили власні парфуми за мотивами відомого аромату. Враховуючи велику кількість відвідувачів, івент мав успіх!

КФФ ГРУПП – компанія, яка поєднує науковий підхід, інновації та бездоганну якість у створенні ароматів і косметичних інгредієнтів. Компанія спеціалізується на розробленні парфумерних композицій і косметичних консервантів, а також забезпечує виробників високоякісною сировиною та активними добавками.

Головна місія компанії – допомагати брендам створювати продукти, які не лише дарують естетичне задоволення, а й мають реальну ефективність. Компанія працює з найкращими сировинними матеріалами, впроваджує сучасні технології та контролює якість на всіх етапах виробництва.

КФФ ГРУПП – не просто постачальник, а надійний партнер у світі косметики та парфумерії. Це експертний підхід, бездоганна якість і аромати, що захоплюють. КФФ ГРУПП– світ, де кожна нота має значення!

Викладачі кафедри вдячні за організацію та проведення майстер-класу своєму магістранту Сергію Ліщенку та Крістіні Ліщенко, а також вчителям і партнерам та учням із закладів загальної середньої освіти, які долучилися до заходу.

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Із усіма стадіями виробництва напоїв познайомилися студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю академічної групи БТ-3-1 разом із викладачами кафедри фізики, доцентом Світланою Літвинчук і старшим викладачем Інною Гуцало відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – найбільша пивоварна компанія в Україні, а номінально і в Європі. По виробництву пива завод входить до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із усіма стадіями виробництва напоїв познайомилися студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 22 листопада 2019

Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень»

Ранок починається не з кави, ранок починається з онлайн майстер-класу, який провела сертифікований бізнес-тренер ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Її основна рекомендація – «Приймаючи рішення, головне вчасно зупинитись!». Учасниками заходу стали студенти-біотехнологи. Це не перший захід, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень» 15 квітня 2020

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу. Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Крот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 грудня 2020

Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – не міф, а реалії сьогодення

Неформальна освіта може мати значний вплив на особистий і професійний розвиток. Вона  може бути доповненням до основної освіти, розширювати можливості і впливати на особистий і професійний розвиток. Тож здобувач четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Артур Захаров спробува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – не міф, а реалії сьогодення 13 жовтня 2023