Н У Х Т

Брендування території – досвід фахівця

17 квітня 2023

Брендування території – досвід фахівця

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу триває практика залучення провідних фахівців до читання гостьових лекцій.

Днями зі здобувачами освіти і викладачами кафедри своїм досвідом брендування території поділився керівник відділу координації та розвитку туристичної інфраструктури в регіонах  Державного агентства розвитку туризму України Ігор Чава.

Ігор Чава очолював Туристично-інформаційний центр Дрогобича і Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради та створив туристичний бренд Дрогобича.

Спілкування вийшло жвавим і продуктивним. Викладачі зможуть використати отриману інформацію у навчальному процесі, здобувачам досвід практика стане у пригоді при підготовці курсових і кваліфікаційних робіт та у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Назустріч вступникам

Протягом грудня викладачі кафедри фінансів провели цикл онлайн-зустрічей із майбутніми вступниками та їх батьками. Учасники заходів мали можливість почути з перших вуст про спеціальність «Фінанси , банківська справа та страхування», інформацію про можливості майбутнього працевлаштування випускників-фінансистів, про особливості вступу 2021, переваг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Назустріч вступникам 15 грудня 2020

Розвиток інформаційних систем, сучасні телекомунікаційні технології та Інтернет речей обговорили наші науковці

На кафедрі інформаційних систем уже вдруге відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій». На обговорення були винесені питання: світові тенденції в розробленні інформаційних систем і телекомунікаційних технологій; міжнародні стандарти у галузі інформаційних і тел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток інформаційних систем, сучасні телекомунікаційні технології та Інтернет речей обговорили наші науковці 28 січня 2020

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

Студентське життя не обмежується одними лекціями. Щоб закріпити теоретичні знання здобувачеві вищої освіти необхідно отримати і практичний досвід роботи. Практика під час навчання – не лише можливість попрацювати за фахом, а й часто непоганий старт для подальшої професійної кар’єри. Щороку студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 22 лютого 2021

Тематичний захід «Кондитерський виріб – візитівка країни» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно, щороку навесні наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи. Цього року згідно з планом виховної роботи кафедри захід був присвячений солодкій темі – традиційним кондитерським вироба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід «Кондитерський виріб – візитівка країни» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 квітня 2021