Н У Х Т

Брендування території – досвід фахівця

17 квітня 2023

Брендування території – досвід фахівця

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу триває практика залучення провідних фахівців до читання гостьових лекцій.

Днями зі здобувачами освіти і викладачами кафедри своїм досвідом брендування території поділився керівник відділу координації та розвитку туристичної інфраструктури в регіонах  Державного агентства розвитку туризму України Ігор Чава.

Ігор Чава очолював Туристично-інформаційний центр Дрогобича і Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради та створив туристичний бренд Дрогобича.

Спілкування вийшло жвавим і продуктивним. Викладачі зможуть використати отриману інформацію у навчальному процесі, здобувачам досвід практика стане у пригоді при підготовці курсових і кваліфікаційних робіт та у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за доброю традицією стартував SMART-лекторій 2023-2024. З першою лекцією виступив доктор технічних наук, професор, провідний науковий співробітник, дійсний член Академії технічних наук України, провідний аудитор Юрій Сухенко. Лекційні матеріали були пов’язані з темою «Філософія ISO 9001– фундамент впров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 жовтня 2023

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

10-12 квітня 2019 р. на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Цьогорічна Олімпіада мала особливий статус, оскільки її проведення було присвячено знаменній події – 135-річчю заснування нашого університету. Учасниками ІІ туру були 50 найталановитіших студентів-біотехнологів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 15 квітня 2019

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології консервування відвідали сучасне українське виробництво з перероблення плодово-ягідної продукції – «Аграна Фрут» у м. Вінниці. «Аграна Фрут» – світовий лідер із оборотом € 1,14 мільярдів, що спеціалізується на переробленні фруктів, ягід, і включає в с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування 26 березня 2018

Міжнародний день Франкофонії

20 березня увесь франкомовний світ відзначає Міжнародний день Франкофонії. Франкофонія – це сукупність народів або груп носіїв мови, які використовують частково або повністю французьку мову в повсякденному житті і в комунікації. 20 березня 1970 року була створена Міжнародна організація Франкофонії. Коло її інтересів є досить широким, і окрім пита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день Франкофонії 21 березня 2024