Н У Х Т

Наші на хакатоні Student Agritech Challenge

14 травня 2018

Наші на хакатоні Student Agritech Challenge

Адміністрація ПАТ «Миронівський хлібопродукт» запросила наших студентів 12 і 13 травня взяти участь у хакатоні Student Agritech Challenge. Цей 30-ти годинний марафон відбувся на базі інноваційного парку UNIT.City в м. Київ. На нього з’їхалися 124 учасника з усієї України. Разом із експертами агроіндустріального холдингу МХП студенти мали змогу попрацювати над інноваційними ідеями автоматизації транспортування та подачі комбікорму в зону вирощування курей.

Участь у заході взяли студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Ярослав Демчук, Владислав Коваленко, Василь Середич,  Едуард Фурман  (група ОКС15) і студент групи КВП15 Владислав Пахнющий, підготовкою яких займався голова комісії автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих систем Валентин Заславний.

Не зважаючи на те, що наші студенти були наймолодшими, вони змогли без сторонньої допомоги розробити прототип власного проекту автоматизації та гідно його презентувати на загальний розгляд журі. І хоча команда і не отримала перше місце – досвід набутий студентами є неоціненним у підготовці молодших спеціалістів.

Опублікований: 14-05-2018
Читайте також:
Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала відкриту лекцію «Меню – візитна картка закладу ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» 22 листопада 2022

Soft Skills від Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі

17 листопада здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», а також викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Deepfakes і майбутнє створення контенту, суспільства та бізнесу», яку прочита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі 20 листопада 2023

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Зміни у законодавстві України щодо безпечності харчових продуктів». Запрошена гостя – завідувачка лабораторії Українського науково-дослідного інституту «Ресурс» Олена Гавриленко. Під час семінару доцент кафедри Василь Сидор висвітлив основні питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів 16 червня 2021

Власним досвідом побудови кар’єри та відкриття бізнесу поділився зі здобувачами успішний випускник кафедри економіки і права

Випускник кафедри економіки і права, а нині CEO «Big Money University» Віктор Шумило зустрівся зі здобувачами вищої освіти освітніх програм «Економіка підприємства», «Економіка і правове забезпечення бізнесу», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент». Тема зустрічі – «Продажі. Як продати себе роботодавцю або свій проєкт інвес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власним досвідом побудови кар’єри та відкриття бізнесу поділився зі здобувачами успішний випускник кафедри економіки і права 30 березня 2021