Н У Х Т

Рекламісти готуються до захисту дипломів

26 травня 2021

Рекламісти готуються до захисту дипломів

На кафедрі маркетингу відбулася звітна конференція з переддипломної практики здобувачів спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Вони представили на розгляд комісії свої проєкти рекламних кампаній, над якими працювали під час практики. Матеріали, підготовані за цей час, стануть основою масштабного бакалаврського проєкту здобувачів.

У фокусі уваги майбутніх рекламістів були дуже різні організації й проєкти — великі бренди зі світовим ім’ям, що є рушіями економічної системи України та невеличкі родинні бізнеси, солідні й стримані банки та заводи й нестримно-креативні мистецькі проєкти. Тож розглядати творчі напрацювання здобувачів було надзвичайно цікаво, бо кожний звіт демонстрував оригінальний, креативний і водночас із тим виважений і доцільний підхід до створення рекламної кампанії. Були враховані й світові тенденції в рекламі, і фірмовий стиль та особливості попередніх рекламних кампаній брендів, і потреби галузі. Комісія з викладачів кафедри маркетингу відзначила як найкращі роботи здобувачок Катерини Зіміної та Анастасії Горілої, зауваживши ґрунтовність і продуманість комунікативної стратегії, якість підготованих рекламних і PR-матеріалів.

Також для здобувачів була проведена презентація магістерської програми зі спеціальності «Журналістика». Викладачі розповіли про особливості навчання, цікаві дисципліни та завдання, які чекають на майбутніх магістрантів. Тож здобувачі зможуть продовжити свою професійну освіту й набути нових навичок, що допоможуть ще повніше розкрити їх творчий потенціал і майстерність рекламіста.

Опублікований: 26-05-2021
Читайте також:
Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021

Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах

Наприкінці семестру відбувся останній захист магістрантами освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» своїх командних самостійних робіт, виконаних у рамках вивчення дисципліни «Природознавча мікробіологія». Для кожного це був своєрідний виклик і можливість проявити се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах 18 грудня 2023

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, де автори кращих робіт мали можливість оприлюднити свої наукові здобутки, наш університет представила студентк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2018