Н У Х Т

Рекламісти готуються до захисту дипломів

26 травня 2021

Рекламісти готуються до захисту дипломів

На кафедрі маркетингу відбулася звітна конференція з переддипломної практики здобувачів спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Вони представили на розгляд комісії свої проєкти рекламних кампаній, над якими працювали під час практики. Матеріали, підготовані за цей час, стануть основою масштабного бакалаврського проєкту здобувачів.

У фокусі уваги майбутніх рекламістів були дуже різні організації й проєкти — великі бренди зі світовим ім’ям, що є рушіями економічної системи України та невеличкі родинні бізнеси, солідні й стримані банки та заводи й нестримно-креативні мистецькі проєкти. Тож розглядати творчі напрацювання здобувачів було надзвичайно цікаво, бо кожний звіт демонстрував оригінальний, креативний і водночас із тим виважений і доцільний підхід до створення рекламної кампанії. Були враховані й світові тенденції в рекламі, і фірмовий стиль та особливості попередніх рекламних кампаній брендів, і потреби галузі. Комісія з викладачів кафедри маркетингу відзначила як найкращі роботи здобувачок Катерини Зіміної та Анастасії Горілої, зауваживши ґрунтовність і продуманість комунікативної стратегії, якість підготованих рекламних і PR-матеріалів.

Також для здобувачів була проведена презентація магістерської програми зі спеціальності «Журналістика». Викладачі розповіли про особливості навчання, цікаві дисципліни та завдання, які чекають на майбутніх магістрантів. Тож здобувачі зможуть продовжити свою професійну освіту й набути нових навичок, що допоможуть ще повніше розкрити їх творчий потенціал і майстерність рекламіста.

Опублікований: 26-05-2021
Читайте також:
Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко за участю асистента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віталія Пічкура провів для студентів групи ТХ-4-4 лабораторну роботу з дисципліни «Низькомолекулярні та екструзійні технології». Для студентів демонструвалася робота екструдера при переробленні кукуру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу 05 вересня 2018

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу». Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 13 листопада 2019

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019