Н У Х Т

Принципи академічної доброчесності обговорювали з магістрантами першого курсу

14 жовтня 2022

Принципи академічної доброчесності обговорювали з магістрантами першого курсу

У нашому університеті існує гарна практика щодо дотримання принципів академічної доброчесності. У розвиток цієї політики було прийняте рішення вченої ради університету про підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності  учасниками освітнього процесу.

Про академічну доброчесність говорили з магістрантами першого курсу освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» гарантка освітньої програми Тамара Носенко та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Магістранти були ознайомлені з основними принципами та фундаментальними цінностями академічної доброчесності, викладеними в Кодексі академічної етики НУХТ, а також зі змістом Декларації про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки

14 грудня 2019 року відбулися загальні збори колективу науково-технічної бібліотеки університету. Директор Наталія Левченко розпочала роботу з оголошення порядку денного та окреслила загальні питання діяльності бібліотеки у 2019 році. Завідувачі відділів представили ґрунтовні доповіді-презентації «Підсумки роботи відділів бібліотеки у 2019 році. З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки 16 грудня 2019

Фахівчиня компанії «Дельта Вілмар» прочитала лекцію здобувачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів прослухали гостьову лекцію випускниці кафедри, начальниці олійно-екстракційного цеху компанії «Дельта Вілмар» Тетяни Піддубної. Фахівчиня ознайомила студентів із особливостями функціонування олійно-екстракційного виробництва в сучасних економічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчиня компанії «Дельта Вілмар» прочитала лекцію здобувачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 28 квітня 2021

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники

Друга половина ХХ століття була ознаменована бурхливим розвитком вітчизняної індустрії мікроорганізмів і створенням нової галузі – мікробіологічної промисловості, яка потребувала нових фахівців. Для підготовки таких спеціалістів у кінці 60-х років на базі кафедри технічної мікробіології Київського технологічного інституту харчової промисловості (ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники 02 грудня 2020

Всесвітній день туризму збирає разом

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2022 року з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні провела телеміст між здобувачами-туристами та випускниками спеціальності. Вкотре Всесвітній день туризму збирає нас разом! Цього року для переосмислення туризму (Rethinking Tourism) як потужного драйвера сталого ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день туризму збирає разом 28 вересня 2022