Н У Х Т

Принципи академічної доброчесності обговорювали з магістрантами першого курсу

14 жовтня 2022

Принципи академічної доброчесності обговорювали з магістрантами першого курсу

У нашому університеті існує гарна практика щодо дотримання принципів академічної доброчесності. У розвиток цієї політики було прийняте рішення вченої ради університету про підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності  учасниками освітнього процесу.

Про академічну доброчесність говорили з магістрантами першого курсу освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» гарантка освітньої програми Тамара Носенко та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Магістранти були ознайомлені з основними принципами та фундаментальними цінностями академічної доброчесності, викладеними в Кодексі академічної етики НУХТ, а також зі змістом Декларації про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії

З 25 по 29 листопада 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії комп’ютерної інженерії. Заходи, проведені в рамках тижня, були спрямовані на розвиток професіоналізму майбутніх фахівців, креативності та творчих ідей. Тиждень розпочався з фотовиставки. Для багатьох студентів фотографія стала  творчим х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії 29 листопада 2019

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 59 робіт із 26 закладів вищої ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р. 30 березня 2021

Голокост: розіп’ята душа на хресті…

27 січня уся світова спільнота вшановує пам’ять жертв Голокосту. Такими чорними днями для України в роки Другої світової війни стали масові розстріли євреїв, циган, військовополонених у Бабиному Яру у Києві, Дробицькому Яру у Харкові, Жандармській Балці на Дніпропетровщині. Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту започаткований на офіційному рівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голокост: розіп’ята душа на хресті… 27 січня 2021