Н У Х Т

Інноваційні технології в освіті опановують наші викладачі

07 липня 2023

Інноваційні технології в освіті опановують наші викладачі

Щодня українці продовжують навчати та навчатися – незалежно від місця, часу та обставин життя у воєнний час. Нині основний акцент робиться на впровадження технологій та інновацій в освіті, її цифровізації, що дозволить швидше змінити її на краще, щоб здобувачі освіти отримали знання, які відповідають викликам сучасності. Наші викладачі активно долучаються до цих процесів, опановують нові технології й застосовують інноваційні підходи й методики у навчальному процесі.

Нещодавно гарантка освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Облік і аудит», доцентка кафедри обліку і аудиту Людмила Духновська стала учасницею воркшопу «Як ChatGPT може асистувати під час створення навчальної програми або освітньої траєкторії» від Partnership with Universities Lead у Genesis Олександри Тиркалової.

Під час воркшопу розглянули основи ChatGPT; як ця технологія змінить підхід до організації освітнього процесу викладачами та закладами вищої освіти; як запобігати плагіату з боку студентів та обмежувати застосування ChatGPT у навчальному процесі, під час виконання кейсів  здобувачами освіти; реакцію освітян у світі на ChatGPT; деякі варіанти виявлення ChatGPT. Учасники мали можливість познайомитися з прикладами використання ChatGPT в освітньому процесі й скористатися програмою та перевірити штучний інтелект у дії. Також спікерка надала слухачам корисні джерела та матеріали за темою заходу.

Успішне завершення нашою викладачкою воркшопу засвідчено сертифікатом організатора заходу, компанії Genesis.

Опублікований: 07-07-2023
Читайте також:
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

18 листопада 2024 р. відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. У цифровому просторі факультету гостей зустрічали деканка Віта Цирульнікова, заступниця декана і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, завідувачі кафедр, викладацько-студентський колектив, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 19 листопада 2024

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

Асистентки кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх та Анастасія Божко в межах навчальної дисципліни «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» провели виїзне лабораторне заняття в умовах підприємства ТОВ «Сосновський Продукт» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів 27 листопада 2023

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти 29 січня 2021