Н У Х Т

Інноваційні технології в освіті опановують наші викладачі

07 july 2023

Інноваційні технології в освіті опановують наші викладачі

Щодня українці продовжують навчати та навчатися – незалежно від місця, часу та обставин життя у воєнний час. Нині основний акцент робиться на впровадження технологій та інновацій в освіті, її цифровізації, що дозволить швидше змінити її на краще, щоб здобувачі освіти отримали знання, які відповідають викликам сучасності. Наші викладачі активно долучаються до цих процесів, опановують нові технології й застосовують інноваційні підходи й методики у навчальному процесі.

Нещодавно гарантка освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Облік і аудит», доцентка кафедри обліку і аудиту Людмила Духновська стала учасницею воркшопу «Як ChatGPT може асистувати під час створення навчальної програми або освітньої траєкторії» від Partnership with Universities Lead у Genesis Олександри Тиркалової.

Під час воркшопу розглянули основи ChatGPT; як ця технологія змінить підхід до організації освітнього процесу викладачами та закладами вищої освіти; як запобігати плагіату з боку студентів та обмежувати застосування ChatGPT у навчальному процесі, під час виконання кейсів  здобувачами освіти; реакцію освітян у світі на ChatGPT; деякі варіанти виявлення ChatGPT. Учасники мали можливість познайомитися з прикладами використання ChatGPT в освітньому процесі й скористатися програмою та перевірити штучний інтелект у дії. Також спікерка надала слухачам корисні джерела та матеріали за темою заходу.

Успішне завершення нашою викладачкою воркшопу засвідчено сертифікатом організатора заходу, компанії Genesis.

Published on: 07-07-2023
Read also:
Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію

Два тижні, що пройшли після першого засідання хімічного лекторію, пролетіли як одна мить. Напевно, це сталося тому, що колектив кафедри харчової хімії, дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій, фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ із нетерпінням чекали на друге заняття. Чи прийдуть вступники на...

READ YOURSELF

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію 11 february 2019

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився…

Перші тижні навчання вже позаду, а здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують опановувати професійні навички майбутнього спеціаліста з біотехнології. У розрізі дисципліни «Мікроорганізми як біологічні агенти» бойове хрещення проходять студенти другого курсу. На лекційних заняттях, які проводить доцентка кафедри Оксана Скроцька, з...

READ YOURSELF

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився… 04 october 2023

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для ...

READ YOURSELF

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD» 18 september 2024

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

READ YOURSELF

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 november 2021