Н У Х Т

Екологічні Студії Жана Моне збирають екоактивістів

25 november 2024

Екологічні Студії Жана Моне збирають екоактивістів

19-21 листопада 2024 року на кафедрі екології та екоменеджменту відбулися Екологічні Студії Жана Моне для старшокласників і студентів фахових коледжів, які цікавляться природничими науками, захистом довкілля та європейським майбутнім України.

Захід проводився в рамках ініціативи нашого університету «Університет – Школі», за підтримки проєктів програми ЄС Еразмус+, що реалізуються на кафедрі екології та екоменеджменту.

Понад 150 зареєстрованих учасників долучилися до Екологічних Студій Жана Моне як онлайн, так і офлайн, щоб послухати актуальні доповіді та взяти участь у цікавих майстер-класах і екологічних конкурсах. Молодь мала змогу познайомитися з перспективами професії екоменеджера, отримати інформацію про міжнародні проєкти кафедри екології та екоменеджменту та їх роль для забезпечення сучасної освіти наших здобувачів. Обговорювали використання технологій LIDAR у екологічних дослідженнях, вплив війни на довкілля, водневу енергетику і менеждмент відходів у ЄС та в Україні. 

І хоча не обійшлося без повітряних тривог і очікування в укритті, найактивніші учасники долучилися до майстер-класів у навчальній лабораторії кафедри екології та екоменеджменту і не лише побачили цікаві експерименти, але й взяли в них участь особисто.

Організатори заходу вдячні викладачам і студентам Фахового коледжу геологорозвідувальних технологій та Боярського фахового коледжу за активну участь у майстер-класах та екологічній вікторині.

Із задоволенням оголошуємо переможців:

Найкраще екологічне відео – колектив студентів-екогуртківців Київського фахового коледжу міського господарства – Марина Мельниченко, Максим Пшінка, Андрій Філіппов.

Екологічний конкурс «Ліхеноіндикація»:

1 місце – учень 10-го класу Запорізького академічного ліцею № 23 Георгій Радченко
2 місце – учень 10 класу Калинівського академічного ліцею Владислав Дидилюк
3 місце – студентка 2 курсу спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» Київського фахового коледжу міського господарства Марина Мельниченко

Екологічна вікторина:

1 місце – студентка 1 курсу Київського фахового коледжу міського господарства Аліна Косенко
2 місце – студентка 2 курсу Київського фахового коледжу міського господарства Марина Мельниченко
3 місце – студентка 1 курсу Київського фахового коледжу міського господарства Есма Арнаутова

Вітаємо переможців екологічних конкурсів і вікторини, ваші призи вже прямують до вас! До зустрічі на наступних заходах кафедри екології та екоменеджменту НУХТ.

Дякуємо ЗСУ, віримо в Перемогу!

Published on: 25-11-2024
Read also:
Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

READ YOURSELF

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 may 2020

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти

16-20 травня студенти спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у Чемпіонаті України серед студентів і школярів зі спортивного водного та велосипедного туризму, що проводився за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерації спортивного туризму України. У змаганнях взяли участь 12 команд, серед яки...

READ YOURSELF

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти 21 may 2019

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

READ YOURSELF

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 november 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року.  По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й...

READ YOURSELF

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019