Н У Х Т

У Навчально-науковому інституті харчових технологій триває естафета локального моніторингу освітніх програм

09 лютого 2022

У Навчально-науковому інституті харчових технологій триває естафета локального моніторингу освітніх програм

На початку лютого в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр» спільно із завідувачами випускових кафедр, задіяних у її реалізації. До зустрічі також долучилися здобувачі освітньої програми та її випускники.

Метою організації такого засідання був аналіз освітнього процесу при реалізації освітньої програми та обговорення шляхів її подальшого розвитку й вдосконалення відповідно до сучасних вимог і тенденцій розвитку харчової промисловості та з урахуванням думки здобувачів і випускників.

Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко представила результати локального моніторингу освітньої програми, проведеного робочою групою, зосередила увагу завідувачів кафедр на певних прогалинах у методичному забезпеченні деяких освітніх компонент та розкрила здобутки 2021 року на шляху розвитку освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». До обговорення також долучилися доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, які зосередили увагу на аналізі кадрового забезпечення освітньої програми та результатах опитування здобувачів.

У підсумку засідання були визначені основні вектори подальшого розвитку освітньої програми та удосконалення освітнього процесу її реалізації, а також шляхи в напрямі покращення змісту певних освітніх компонент із урахуванням думки здобувачів. 

Опублікований: 09-02-2022
Читайте також:
Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко. Лектор розповів, що сучасні технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України 07 травня 2024

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв

Після тривалого періоду онлайн-навчання, здобувачі-третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову відчули атмосферу реальної лабораторії, виконуючи лабораторне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв», проведене лекторкою дисципліни, доценткою Вікторією Красінько. Лаборат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв 29 квітня 2024

У форматі онлайн-конференції відбулося засідання кафедри фізики

Сучасні комп'ютерні технології під час карантину приходять на допомогу не лише для здійснення дистанційного навчання здобувачів освіти, а і для проведення планових засідань кафедри. Ось і засідання кафедри фізики відбулося на платформі Zoom у форматі онлайн-конференції. Завідувачка кафедри, доцент Світлана Літвинчук підвела підсумки 86-ї Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі онлайн-конференції відбулося засідання кафедри фізики 16 квітня 2020