Н У Х Т

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

22 december 2021

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

З 4 по 21 жовтня 2021 року в університеті працювали експертні групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації 10 освітніх програм підготовки за освітнім ступенем «Магістр».

Експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою університету, із використанням технічних засобів відеозв’язку провели інтерв’ювання з викладачами, що реалізують ці освітні програми, здобувачами вищої освіти, з адміністративним і допоміжним персоналом, стейкхолдерами.

Координували роботу експертних груп гаранти освітніх програм: «Технології органічних харчових продуктів» – професорка Юлія Камбулова, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» – доцентка Олена Білик, «Технології зберігання та переробки зерна» – доцентка Тетяна Янюк, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – професорка Лариса Арсеньєва, «Технології в ресторанному господарстві» – професорка Олександра Нєміріч, «Економіка підприємства» – доцентка Юлія Левченко, «Холодильні техніка та технології» – доцент Андрій Форсюк, «Прикладна механіка» – доцент Костянтин Васильківський, «Теплоенергетика та енергоефективні технології» – доцент Володимир Бойко, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – професорка Ольга Пєтухова. Незважаючи на певні обмеження, пов’язані з карантином, робота була насиченою та плідною.

14-15 грудня 2021 року відбулися засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на яких розглядалися звіти експертних груп про результати акредитаційної експертизи освітньої програми та експертні висновки галузевих експертних рад щодо можливості акредитації освітніх програм. Серед інших були розглянуті й документи щодо акредитації освітніх програм нашого університету.

За наслідками розгляду акредитаційних справ Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення акредитувати в нашому університеті освітньо-професійні програми «Прикладна механіка» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Холодильні техніка та технології» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології органічних харчових продуктів» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології зберігання і переробки зерна» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Технології в ресторанному господарстві» (усі 17 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Економіка підприємства» (усі 15 присутніх на засіданні проголосували «за»), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (усі 15 присутніх на засіданні проголосували «за») підготовки за освітнім ступенем «Магістр».

Наразі отримані всі сертифікати, що підтверджують успішне проходження акредитацій. Вітаємо гарантів, випускові кафедри й усіх причетних!

Published on: 22-12-2021
Read also:
Колектив факультету автоматизації і комп’ютерних систем обмінявся досвідом з експертом із Німеччини

Університет і, зокрема факультет автоматизації і комп’ютерних систем відвідав експерт із Німеччини, фахівець із ІТ, доктор, професор Хайко Шрьодер (Heiko Schröder). Візит відбувся в рамках співпраці НУХТ із німецькою організацією Senior Experten Service (SES), яка сприяє міжнародному обміну фаховим досвідом, скеровуючи експертів різних галузей на ...

READ YOURSELF

Колектив факультету автоматизації і комп’ютерних систем обмінявся досвідом з експертом із Німеччини 08 november 2021

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

READ YOURSELF

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 april 2024

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт. Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього ...

READ YOURSELF

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах! 04 september 2020

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Професор Людмила Кривопляс-Володіна та доцент Анастасія Деренівська за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge English Assessment, проведеного в Центрі іноземних мов Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, склали іспити та отримали сертифікати, що підтверджують рівень володіння англійською мовою рівня...

READ YOURSELF

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 18 december 2019