Н У Х Т

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

30 december 2022

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти.

Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіти та здобуття кваліфікацій, що визнаються державою.

Неформальна здобувається, як правило, за освітніми програмами та не передбачає присудження визнаних державою освітніх кваліфікацій за рівнями освіти, але може завершуватися присвоєнням професійних та/або присудженням часткових освітніх кваліфікацій.

Інформальна освіта (самоосвіта) передбачає самоорганiзоване здобуття певних компетентностей, зокрема під час повсякденної діяльності, пов'язаної з професійною, громадською або іншою діяльністю, родиною чи дозвіллям.

Визнання в системі формальної освіти результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або iнформальної освіти, в нашому університету регламентується Положенням про порядок визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або iнформальної освіти в Національному університеті харчових технологій.

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» четвертого року навчання наприкінці 2022 року.

Її результати, оформлені відповідними сертифікатами, були ураховані як елементи модулів дисципліни «Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва».

Published on: 30-12-2022
Read also:
Розробка магістрантки закріплена патентом України

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова спільно з науковцями кафедри отримала патент на корисну модель. Патент закріплює права на багатофункціональну картонну упаковку для стаканчиків із йогуртом, яка легко складається та перероблюється, тому що виготовлена фальцюванням без склеювання. На додачу у...

READ YOURSELF

Розробка магістрантки закріплена патентом України 13 september 2023

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

READ YOURSELF

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 october 2020

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів!

Сучасний рівень автоматизованого проєктування обладнання харчових виробництв потребує використання новітнього програмного забезпечення. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування довгі роки співпрацює з компанією Autodesk – найбільшим у світі постачальником програмного забезпечення для промислового та цивільного будів...

READ YOURSELF

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів! 12 september 2024

VІ Міжнародна конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

15-17 травня у онлайн-форматі в університеті працювала VІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Конференція відбулася за підтримки проєктів Еразмус+, що реалізуються в НУХТ. Науковий форум зібрав понад сто науковців і дослідників із самих різних країн – Німеччини, США, Японії, Бразилії, Австрії, Данії, Пор...

READ YOURSELF

VІ Міжнародна конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ» 20 may 2024