Н У Х Т

Військовим – від університетської спільноти

05 may 2025

Військовим – від університетської спільноти

Нещодавно творчі колективи нашого університету і Державного податкового університету (ДПУ), об’єдналися у спільному мистецькому проєкті «У долі своя весна», присвяченому творчості Володимира Івасюка. Протягом двох вечорів на сценах обох вишів лунали композиції митця, чиї пісні й нині є голосом нашої нескореної нації, а також відбувався збір коштів на підтримку наших Захисників і Захисниць.

Зібрані під час концертів кошти використали на закупівлю матеріалів для маскувальних сіток, які сплели волонтерки ГО «Берегині Ірпеня», що з перших місяців повномасштабної війни працюють на базі ДПУ, допомагаючи фронту.

2 травня, у ході ІІІ Національного форуму студентського самоврядування члени студентської ради університету спільно з командою ДПУ передали виготовлені маскувальні сітки нашим Оборонцям.

Вдячні всім, хто долучився до цієї ініціативи. Разом ми – сила!

Published on: 05-05-2025
Read also:
Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням

9 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося позапланове засідання вченої ради університету, основним питанням порядку денного якого були кадрові питання (обрання на посади). Розпочали засідання зі вшанування хвилиною мовчання пам’яті колег – декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка та завід...

READ YOURSELF

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням 09 december 2020

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Наближається традиційне наукове свято нашого університету – щорічна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона збирає інноваційну, талановиту молодь з України й інших країн уже у 89-те. Виклики останніх років (пандемія і війна...

READ YOURSELF

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 06 march 2023

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти

Ритми і виклики сучасного світу виробництва харчових продуктів вимагають глибокого поєднання наукових теоретичних знань і розвинених практичних навиків. Їх набуття на міждисциплінарній освітньо-науковій програмі «Lean-виробництво харчової продукції» забезпечується завдяки співпраці науковців і провідних міжнародних фахівців із багаторічним досвідом...

READ YOURSELF

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти 17 december 2024

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

READ YOURSELF

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 june 2025