Н У Х Т

Військовим – від університетської спільноти

05 травня 2025

Військовим – від університетської спільноти

Нещодавно творчі колективи нашого університету і Державного податкового університету (ДПУ), об’єдналися у спільному мистецькому проєкті «У долі своя весна», присвяченому творчості Володимира Івасюка. Протягом двох вечорів на сценах обох вишів лунали композиції митця, чиї пісні й нині є голосом нашої нескореної нації, а також відбувався збір коштів на підтримку наших Захисників і Захисниць.

Зібрані під час концертів кошти використали на закупівлю матеріалів для маскувальних сіток, які сплели волонтерки ГО «Берегині Ірпеня», що з перших місяців повномасштабної війни працюють на базі ДПУ, допомагаючи фронту.

2 травня, у ході ІІІ Національного форуму студентського самоврядування члени студентської ради університету спільно з командою ДПУ передали виготовлені маскувальні сітки нашим Оборонцям.

Вдячні всім, хто долучився до цієї ініціативи. Разом ми – сила!

Опублікований: 05-05-2025
Читайте також:
У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику

19 квітня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому герою, випускнику коледжу Вадиму Мирінцю. Пам’ятний знак встановлено на фасаді навчального закладу. Участь у відкритті взяли батьки та друзі Вадима, студентський та педагогічний колективи. Спогадами про Вадима...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику 20 квітня 2018

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022