Н У Х Т

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

23 лютого 2023

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Відповідно до наказу ректора №23 від 28.12.2022 р., робочі групи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня і освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» магістерського рівня здійснили локальний моніторинг забезпечення якості надання освітніх послуг.

Під керівництвом гарантки програми бакалаврського рівня, деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової і гарантки програми магістерського рівня, професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук групами були проаналізовані сильні та слабкі сторони, основні напрями удосконалення, можливості ліквідації слабких сторін і перспективи розвитку освітніх програм.

Робочі групи обговорили пропозиції та побажання експертів з акредитації освітніх програм, експертизи яких проходили у 2022 р. в університеті, внутрішніх і зовнішніх стейкхолдерів, здобувачів освіти, які були висловлені під час відповідних заходів випускової кафедри. були внесені пропозиції щодо розширення переліку вибіркових освітніх компонент, перегляду змісту та його осучаснення для обов’язкових освітніх компонент програм.

У фокусі колективу випускової кафедри – сучасні виклики для вітчизняної індустрії гостинності, обумовленні пандемією та війною, потенційні загрози і ризики у розвитку та невпинному удосконалені освітніх програм.

Робочі групи програм і колектив викладачів зазначили, що завдяки всебічному опрацюванню теоретичних та практичних навичок здобувачами освітніх ступенів під час навчання, кафедра забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців сфери гостинності. Цьому сприяє безупинне підвищення кваліфікації викладачів, розширення можливостей неформальної освіти, тощо.

Підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» були підведені на розширеному засіданні вченої ради і Навчально-методичної комісії факультету.

Деканка факультету Віта Цирульнікова подякувала колективу, здобувачам освіти та іншим стейкхолдерам за проведену роботу, проактивний розвиток освітніх програм, промоцію проєктів нової редакції освітніх програм на громадському обговоренні.

Цей рік війни – рік незламності української нації, яка бореться на лінії фронту і тримає тил для наших хоробрих захисників. Ми, освітяни, тримаємо освітній фронт і щодня зустрічаємо нові виклики, продовжуємо навчати і навчатися, надавати якісні освітні послуги, допомагати і підтримувати, згуртовані в єдиному пориві, щоб вистояти і спільними зусиллями наближати нашу Перемогу!

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Якість навчання підтверджує державний іспит з фаху

З 22 по 25 січня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ проходить державний іспит з фаху для студентів четвертого курсу відділення харчових технологій спеціальності «Виробництво харчової продукції» на здобуття кваліфікації техніка-технолога з технології харчування. Іспит проходить у письмовій формі, студенти виконують тестові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість навчання підтверджує державний іспит з фаху 25 січня 2018

Засідання Профкому співробітників НУХТ в умовах воєнного стану

25 березня і 5 квітня 2022 року в онлайн-режимі відбулися засідання Профкому Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ. На першому засіданні Профком одноголосно прийняв рішення про виділення коштів у розмірі 50 000 (п’ятдесяти тисяч) гривень на допомогу Збройним Силам України. Крім того, голова Профкому Василь Пасічний дав доручення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Профкому співробітників НУХТ в умовах воєнного стану 07 квітня 2022

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах

Сьогодення вносить свої корективи в життя суспільства. Дистанційна освіта розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та інформаційним можливостям. З метою підвищення ефективності онлайн-навчання під час введення карантинних заходів, асистентка кафедри готельно-ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах 27 листопада 2020

Сюрприз від німецьких друзів чекав на наших здобувачів під час четвертої онлайн-зустрічі

Відбулася вже четверта онлайн-зустріч здобувачів освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого зі студентами та викладачами Берлінського університету прикладних наук. За цей час вони стали справжніми друзями, яким усе більше не вистачає запланованого часу для спілкування. Німецькі друзі підготували цікаві відео-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сюрприз від німецьких друзів чекав на наших здобувачів під час четвертої онлайн-зустрічі 14 грудня 2020