Н У Х Т

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

23 лютого 2023

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Відповідно до наказу ректора №23 від 28.12.2022 р., робочі групи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня і освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» магістерського рівня здійснили локальний моніторинг забезпечення якості надання освітніх послуг.

Під керівництвом гарантки програми бакалаврського рівня, деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової і гарантки програми магістерського рівня, професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук групами були проаналізовані сильні та слабкі сторони, основні напрями удосконалення, можливості ліквідації слабких сторін і перспективи розвитку освітніх програм.

Робочі групи обговорили пропозиції та побажання експертів з акредитації освітніх програм, експертизи яких проходили у 2022 р. в університеті, внутрішніх і зовнішніх стейкхолдерів, здобувачів освіти, які були висловлені під час відповідних заходів випускової кафедри. були внесені пропозиції щодо розширення переліку вибіркових освітніх компонент, перегляду змісту та його осучаснення для обов’язкових освітніх компонент програм.

У фокусі колективу випускової кафедри – сучасні виклики для вітчизняної індустрії гостинності, обумовленні пандемією та війною, потенційні загрози і ризики у розвитку та невпинному удосконалені освітніх програм.

Робочі групи програм і колектив викладачів зазначили, що завдяки всебічному опрацюванню теоретичних та практичних навичок здобувачами освітніх ступенів під час навчання, кафедра забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців сфери гостинності. Цьому сприяє безупинне підвищення кваліфікації викладачів, розширення можливостей неформальної освіти, тощо.

Підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» були підведені на розширеному засіданні вченої ради і Навчально-методичної комісії факультету.

Деканка факультету Віта Цирульнікова подякувала колективу, здобувачам освіти та іншим стейкхолдерам за проведену роботу, проактивний розвиток освітніх програм, промоцію проєктів нової редакції освітніх програм на громадському обговоренні.

Цей рік війни – рік незламності української нації, яка бореться на лінії фронту і тримає тил для наших хоробрих захисників. Ми, освітяни, тримаємо освітній фронт і щодня зустрічаємо нові виклики, продовжуємо навчати і навчатися, надавати якісні освітні послуги, допомагати і підтримувати, згуртовані в єдиному пориві, щоб вистояти і спільними зусиллями наближати нашу Перемогу!

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів вперше відбувся науковий семінар, присвячений презентації наукових здобутків здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», отриманих за результатами вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Подібний формат дозвол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 01 червня 2022

На Різдво – до Прикарпаття!

Традиційно, напередодні Нового року й Різдвяних свят із метою популяризації різдвяних звичаїв і традицій Карпатського регіону, в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету за ініціативи студентської ради відбулася виставка-презентація «Святий вечір, добрий вечір». Кожна студентська група презентувала свій святко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Різдво – до Прикарпаття! 27 грудня 2019

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин».  Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри Марина Білько, яка розповіла, що останнім часом рожеві вина набувають все більшої популярності в нашій країні, про корисні властиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 квітня 2018