Н У Х Т

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

23 лютого 2023

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Відповідно до наказу ректора №23 від 28.12.2022 р., робочі групи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня і освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» магістерського рівня здійснили локальний моніторинг забезпечення якості надання освітніх послуг.

Під керівництвом гарантки програми бакалаврського рівня, деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової і гарантки програми магістерського рівня, професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук групами були проаналізовані сильні та слабкі сторони, основні напрями удосконалення, можливості ліквідації слабких сторін і перспективи розвитку освітніх програм.

Робочі групи обговорили пропозиції та побажання експертів з акредитації освітніх програм, експертизи яких проходили у 2022 р. в університеті, внутрішніх і зовнішніх стейкхолдерів, здобувачів освіти, які були висловлені під час відповідних заходів випускової кафедри. були внесені пропозиції щодо розширення переліку вибіркових освітніх компонент, перегляду змісту та його осучаснення для обов’язкових освітніх компонент програм.

У фокусі колективу випускової кафедри – сучасні виклики для вітчизняної індустрії гостинності, обумовленні пандемією та війною, потенційні загрози і ризики у розвитку та невпинному удосконалені освітніх програм.

Робочі групи програм і колектив викладачів зазначили, що завдяки всебічному опрацюванню теоретичних та практичних навичок здобувачами освітніх ступенів під час навчання, кафедра забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців сфери гостинності. Цьому сприяє безупинне підвищення кваліфікації викладачів, розширення можливостей неформальної освіти, тощо.

Підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» були підведені на розширеному засіданні вченої ради і Навчально-методичної комісії факультету.

Деканка факультету Віта Цирульнікова подякувала колективу, здобувачам освіти та іншим стейкхолдерам за проведену роботу, проактивний розвиток освітніх програм, промоцію проєктів нової редакції освітніх програм на громадському обговоренні.

Цей рік війни – рік незламності української нації, яка бореться на лінії фронту і тримає тил для наших хоробрих захисників. Ми, освітяни, тримаємо освітній фронт і щодня зустрічаємо нові виклики, продовжуємо навчати і навчатися, надавати якісні освітні послуги, допомагати і підтримувати, згуртовані в єдиному пориві, щоб вистояти і спільними зусиллями наближати нашу Перемогу!

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування. Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025 18 липня 2025

Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ»

Одним із надійних партнерів і добрим другом нашого університету є Корпорація «АРТЕРІУМ». Корпорація і ТОВ «Триглав Інтернешнл», яке є її партнером, протягом багатьох років підтримують юних біотехнологів, спонсоруючи проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та конкурсу студентських наукових робіт для здобувачів спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ» 27 вересня 2023