Н У Х Т

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

28 february 2024

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

З 24 лютого по 3 березня 2024 року у Версальському виставковому центрі працює 60-й Сільськогосподарський салон. Цього року його тема – «Ґрунт і земля: життя в наших руках». Тут відвідувачів різного віку запрошують зустрітися з фермерами та професіоналами галузі, ознайомитися з різноманітними видами діяльності та послугами, що пропонуються в аграрному світі, а також помилуватися конкурсами вина і продуктів тваринного походження.

У центрі уваги заходу – інновації, що підкреслює, як технологічний прогрес може сприяти екологічно безпечним методам ведення сільського господарства і задовольняти потреби споживачів.

Щороку Салон пропонує насичену програму семінарів, демонстрацій, конкурсів, конференцій та дегустацій, серед яких і конкурс молодих виноробів Європи.

Наш університет на Салоні представляють професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та здобувачки кафедри Анастасія Похиленко і Надія Бризгалова, які беруть участь у конкурсі.

27 лютого наша команда представила на Салоні Україну і НУХТ та знайомила з українськими традиціями й культурою через страви і напої. Сьогодні розпочався конкурс молодих виноробів. Минулого року наші дівчата увійшли до десятки кращих із 70 учасників. Бажаємо цьогорічним нашим учасницям натхнення й успіху!

Published on: 28-02-2024
Read also:
Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками

Ось і підходить до завершення навчання ювілейного п’ятого випуску бакалаврів за напрямком підготовки 6.051301 «Хімічна технологія», студенти якого можуть похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», повне розуміння якої неможливе без отримання теоретичної бази з дисциплі...

READ YOURSELF

Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками 22 may 2019

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

READ YOURSELF

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 november 2021

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

16-17 квітня у міжзоряну подорож вирушив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), адже самі у ці дні відбувся VII Кулінарний конкурс, що мав назву «Автостопом по галактиці. Система планет ГРТБ». Цього року свої кулінарні майстер-класи представляли три команди – «KOSMOтуристики» (1-й курс спеціальності «Туризм»), «Екіпаж Земл...

READ YOURSELF

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 april 2019

НУХТ – у ТОПі!

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» презентував дев’ятнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна-2025», в якому наш університет посів 30 позицію. Укладачі враховували сучасні тенденції трансформації вищої освіти, яка перебуває у стані глибоких змін, зумовлених як структурними реформами, так і масштабними втрата...

READ YOURSELF

НУХТ – у ТОПі! 04 july 2025