Н У Х Т

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

28 february 2024

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

З 24 лютого по 3 березня 2024 року у Версальському виставковому центрі працює 60-й Сільськогосподарський салон. Цього року його тема – «Ґрунт і земля: життя в наших руках». Тут відвідувачів різного віку запрошують зустрітися з фермерами та професіоналами галузі, ознайомитися з різноманітними видами діяльності та послугами, що пропонуються в аграрному світі, а також помилуватися конкурсами вина і продуктів тваринного походження.

У центрі уваги заходу – інновації, що підкреслює, як технологічний прогрес може сприяти екологічно безпечним методам ведення сільського господарства і задовольняти потреби споживачів.

Щороку Салон пропонує насичену програму семінарів, демонстрацій, конкурсів, конференцій та дегустацій, серед яких і конкурс молодих виноробів Європи.

Наш університет на Салоні представляють професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та здобувачки кафедри Анастасія Похиленко і Надія Бризгалова, які беруть участь у конкурсі.

27 лютого наша команда представила на Салоні Україну і НУХТ та знайомила з українськими традиціями й культурою через страви і напої. Сьогодні розпочався конкурс молодих виноробів. Минулого року наші дівчата увійшли до десятки кращих із 70 учасників. Бажаємо цьогорічним нашим учасницям натхнення й успіху!

Published on: 28-02-2024
Read also:
Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На част...

READ YOURSELF

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками 19 march 2024

Розпочинаємо набір до аспірантури і докторантури

Сьогодні стартував вступ до аспірантури і докторантури нашого університету. У 2023 році науковий ступінь доктора філософії в НУХТ можна здобути за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 144 «Теплоенергетика», 162 «Біотехнології...

READ YOURSELF

Розпочинаємо набір до аспірантури і докторантури 21 august 2023

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р. Захід відбувся завдяки с...

READ YOURSELF

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 september 2019

Відбудуємо альма матер разом!

Дорогі випускники НУХТ, партнери університету! Що роблять українці, коли у їх житті біда? Перше – запитують «Як Ти?», далі – об’єднуються, підтримують і допомагають один одному. І це дає сили подолати складнощі, повернути втрачений контроль над ситуацією, спокійно та зважено прийняти найбільш раціональні рішення. Від початку війни вже кожен із н...

READ YOURSELF

Відбудуємо альма матер разом! 01 june 2023