Н У Х Т

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

14 березня 2019

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

Студенти 4 курсу, що навчаються за програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства», з метою оперативного пошуку інформації, ознайомлення з електронним каталогом, здійснення швидкого і якісного пошуку літератури за різними параметрами прослухали інформаційний семінар.

Доповідач – старший бібліотекар Науково-технічної бібліотеки університету Валентина Каленська ознайомила студентів із можливостями використання електронної бібліотеки, репозитарію НУХТ, особливостями пошуку літературних та інформаційних джерел у мережі Інтернет шляхом використання наукометричних баз даних Scopus та Web of Seince. Також Валентина Каленська розповіла про вимоги щодо посилань та оформлення використаних джерел у курсових і дипломних роботах.

Відвідувачі довідалися про цікаві факти з історії нашого навчального закладу, про участь бібліотеки у різноманітних соціальних проектах і програмах, ознайомилися з інноваційними та традиційними бібліотечними послугами, відвідали спеціалізовані читальні зали. До послуг користувачів представлена електронна повнотекстова колекція цінних і рідкісних видань, які зберігаються у фонді нашої бібліотеки. Дані документи переведені в цифровий формат і представлені на сайті у вільному доступі.

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції

Традиційно у травні провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку дванадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». У роботі конференції взяли участь понад 200 учасників, у тому числі представники міжнародних компаній-виробни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції 20 травня 2019

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання

Щоб повноцінно впровадити дуальне навчання в Україні, потрібно серйозно змінити законодавство – відповідні новації МОН готуватиме впродовж 2018 року. Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець під час прес-конференції, присвяченої дуальній освіті в Україні. «Одна з найважчих проблем української вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Протягом 2018-го МОН планує підготувати законодавчу базу для дуального навчання 30 січня 2018

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

Згідно з програмою проведення ознайомлювально-виробничої практики студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач організували поїздку на ТОВ «Катеринопільський елеватор». Підприємство знах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі 28 січня 2019

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації організувала в університеті презентацію програми академічних обмінів імені Фулбрайта

10 жовтня кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації для викладачів, аспірантів і студентів 3-5-х курсів була організована презентація програми академічних обмінів імені Фулбрайта. Про можливості навчання і стажування та проведення досліджень в університетах США розповіла представниця програми академічних обмiнiв iменi Фулбрайта в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації організувала в університеті презентацію програми академічних обмінів імені Фулбрайта 10 жовтня 2018