Н У Х Т

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

15 лютого 2023

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології стартували онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія».

Доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти у складі завідувача кафедри Віктора Стабнікова, професорки Тетяни Пирог, доцентки Вікторії Красінько та голови комісії, д.т.н., завідувачки відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН України Світлани Даниленко.

Приємно відзначити, що навіть у таких складних умовах стейкхолдери підтримують кафедру та розділяють разом із її колективом свято захистів кваліфікаційних робіт. У черговий раз на захисти завітала начальниця відділу підбору та адаптації персоналу АТ «Фармак» Надія Штепа.

Цього дня свої здобутки представили десятеро магістрантів: Валентина Жданюк, Ірина Ковшар, Тетяна Підгерська, Дарія Жалюк, Ольга Петренко, Вікторія Зомчак, Олександра Максимець, Діана Джерелейко, Анастасія Роженко та Юлія Дячина.

Першопрохідцям зазвичай нелегко, тому на таку важливу місію наважуються кращі з кращих. І в цьому році виключень з цього правила не було – більшість із «золотої десятки» несуть горде звання молодих науковців, починаючи ще з третього курсу. Вони займалися наукою і під час карантинних обмежень, застосованих через поширення пандемії Сovid-19, і під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. І все заради того, аби представляти свої здобутки на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, Конкурсі наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум», публікувати статті та тези доповідей на численних конференціях всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Під час захистів здобувачі продемонструвати презентації зі стислим викладенням результатів своїх напрацювань за темою кваліфікаційних робіт і зробили це настільки віртуозно, що екзаменаційна комісія відкинула будь-які сумніви щодо «підкованості» здобувачів у темі досліджень.

«Золота десятка» відзначена дев’ятьма оцінками «відмінно» та однією «добре». Чудовий результат для наших зірочок у такі нелегкі часи для країни та кожного з нас.

Вітаємо дівчат із відмінним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо, щоб і надалі їх життя складалося тільки з таких приємних радісних моментів перемог на всіх фронтах!

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу

Уже традиційно на початку кожного семестру відбувається зустріч гарантки освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксани Салавор зі здобувачами-магістрантами щодо задоволеності якістю надання освітніх послуг і рівнем викладання окремих дисциплін. Такі зустрічі є важливими і при проведенні локального моніторингу освітньої програми дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу 04 лютого 2025

Підвищуємо наукову компетентність

На базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відбулася ХІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Майбутній науковець». Мета конференції – надання представникам молодої наукової еліти можливості апробації своїх наукових робіт, розширення освітнього та наукового рівня, а також розвиток і реалізація творчого потенц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо наукову компетентність 06 січня 2021

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

За програмою підтримки науковців із України в Японії триває стажування асистентки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті. Університет заснований у 1877 році як перший Імператорський університет. У складі університету 12 факультетів, на яких навчаються близько 28 тисяч студентів. Токійський університет вхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія) 05 липня 2022

Технологічний експіріенс від практика: здобувачі дізнаються все про модифіковані та нативні крохмалі

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася гостьова лекція кандидата хімічних наук, менеджера з розвитку бізнесу міжнародної компанії «Ingredion» в країнах Східної Європи Сергія Даценка. Захід був організований завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою спільно з Антоніною Капустян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічний експіріенс від практика: здобувачі дізнаються все про модифіковані та нативні крохмалі 29 жовтня 2024