Н У Х Т

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

15 лютого 2023

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології стартували онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія».

Доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти у складі завідувача кафедри Віктора Стабнікова, професорки Тетяни Пирог, доцентки Вікторії Красінько та голови комісії, д.т.н., завідувачки відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН України Світлани Даниленко.

Приємно відзначити, що навіть у таких складних умовах стейкхолдери підтримують кафедру та розділяють разом із її колективом свято захистів кваліфікаційних робіт. У черговий раз на захисти завітала начальниця відділу підбору та адаптації персоналу АТ «Фармак» Надія Штепа.

Цього дня свої здобутки представили десятеро магістрантів: Валентина Жданюк, Ірина Ковшар, Тетяна Підгерська, Дарія Жалюк, Ольга Петренко, Вікторія Зомчак, Олександра Максимець, Діана Джерелейко, Анастасія Роженко та Юлія Дячина.

Першопрохідцям зазвичай нелегко, тому на таку важливу місію наважуються кращі з кращих. І в цьому році виключень з цього правила не було – більшість із «золотої десятки» несуть горде звання молодих науковців, починаючи ще з третього курсу. Вони займалися наукою і під час карантинних обмежень, застосованих через поширення пандемії Сovid-19, і під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. І все заради того, аби представляти свої здобутки на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, Конкурсі наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум», публікувати статті та тези доповідей на численних конференціях всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Під час захистів здобувачі продемонструвати презентації зі стислим викладенням результатів своїх напрацювань за темою кваліфікаційних робіт і зробили це настільки віртуозно, що екзаменаційна комісія відкинула будь-які сумніви щодо «підкованості» здобувачів у темі досліджень.

«Золота десятка» відзначена дев’ятьма оцінками «відмінно» та однією «добре». Чудовий результат для наших зірочок у такі нелегкі часи для країни та кожного з нас.

Вітаємо дівчат із відмінним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо, щоб і надалі їх життя складалося тільки з таких приємних радісних моментів перемог на всіх фронтах!

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка»

11 березня 2020 року студентка 4-го курсу спеціальності «Економіка» Віра Лавренюк за рекомендацією доцента кафедри економіки і права Оксани Відоменко побувала на ексклюзивній бізнес-екскурсії, організованій компаніями «UGEN» та «PwS». Потрапити на цей івент, який до речі тривав три години, можна було лише за попереднім відбором і запрошенням. Прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка» 12 березня 2020

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту розширює співпрацю з компанією «Сіменс Україна»

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту к. т. н., доцентка Юлія Куєвда, доктор філософії, асистент Петро Зінькевич і старший викладач Олег Мащенко відвідали компанію «Сіменс Україна» та зустрілися з керівником відділу продажів «Електроенергетика та автоматизація» Антоном Онуфрійчуком. Зустріч відбулася в рамках програми розширення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту розширює співпрацю з компанією «Сіменс Україна» 05 лютого 2024

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжила серію переможних матчів

5 березня наші футзалісти приймали суперників із КНУ ім. Т. Шевченка, в рамках 12 туру Вищої футзальної ліги столиці серед студентських команд ВНЗ. З перших хвилин матчу вони продемонстрували свої наміри здобути в цій грі максимум очок. Вже на третій хвилині рахунок відкрив кращий, на даний момент, бомбардир чемпіонату Руслан Савенко. П’ять хвилин ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжила серію переможних матчів 12 березня 2018

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться, де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників. Секція «Експертиза харчових продуктів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів» 19 квітня 2021