Н У Х Т

Незвичний проект #ambassador_farmak

11 листопада 2019

Незвичний проект #ambassador_farmak

АТ «Фармак» започаткував новий унікальний проект для студентів «Амбасадор». Для участі студентам необхідно було заповнити Google-форму, де потрібно було написати про себе та пояснити, чому саме ти маєш стати амбасадором даної компанії, та очікувати результату.

І ось для двох студентів-біотехнологів 4 курсу – Яни Мар’євич та Анатолія Міщука випала нагода взяти участь в другому етапі проекту і показати себе та свої навички. Співробітники АТ «Фармак» запропонували підготовити презентацію про себе та дати відповідь на питання «Чому ж ти хочеш стати Амбасадором АТ «Фармак»?».

І ось настав день «Х»: наші студенти вирушили в «бій» до компанії, де потрапили у дуже привітну атмосферу, яка налаштовує будь-кого на приємну співбесіду. Учасників зустрів привітний персонал, ознайомив із історією АТ «Фармак» і зародженням ідеї проекту «Амбасадор». Надалі відбулися невеличкі доповіді усіх учасників та вручення подарунків із логотипом підприємства.

Студенти дуже вдячні співробітникам АТ «Фармак» за надану можливість стати учасниками проекту #ambassador_farmak та відвідати одне з провідних фармацевтичних підприємств України!

Опублікований: 11-11-2019
Читайте також:
Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

Протягом двох днів тривала робота дегустаційної комісії «Укрвинпром» разом із фахівцями Держспоживслужби за участі спеціалістів Мінагрополітики України, Державної податкової служби та Асоціації сомельє України, в ході якої оцінювали виноробну продукцію вітчизняного виробника та імпорту для визначення ситуації на українському ринку вина. Головна міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету 10 вересня 2021

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 червня 2022

Перші кроки в науці

Невід’ємною складової освіти в нашому університеті є наукова діяльність, до якої здобувачі вищої освіти залучаються з перших курсів бакалаврату. Свої перші кроки в науці вони роблять у наукових гуртках, що функціонують на випускових кафедрах. І з самого початку другого семестру, здобувачі активно занурилися у дивовижний і захоплюючий світ наукових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в науці 19 січня 2022

Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт». «Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна сходинка у професійному зростанні 24 квітня 2024