Н У Х Т

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

18 лютого 2020

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Анна Грищенко та викладач спеціальних дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Тетяна Назаренко.

Студенти гідно представили дипломні проєкти з модернізації та реконструкції діючих хлібопекарських і харчоконцентратних підприємств, організації нових підприємств різної потужності, впровадження сучасних прогресивних технологій, розширення асортименту продукції (зокрема – національних виробів різних країн).

Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, а також практичну цінність представлених до захисту проєктів.

Після завершення захистів доцент Валерій Махинько розповів здобувачам про важливість здобуття вищої освіти та перспективи отримання освітнього ступеня «Магістр» в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 18-02-2020
Читайте також:
Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

30 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами  спеціальності 181 «Харчові технології» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 січня 2024

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів

15 березня 2023 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Гойко прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів» для студентів першого курсу освітнього ступеню «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів 16 березня 2023

Найкращий амбасадор НУХТ від кафедри іноземних мов професійного спрямування

У рамках проєкту «Найкращий амбасадор НУХТ», а також підтримуючи давні традиції університету, доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук'янець і студентка-магістрантка Інна Губар провели профорієнтаційну бесіду в Дем`янецькій гімназії Переяславської міської ради. Зустріч зі старшокласниками пройшла в теплій та дружній атмосф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращий амбасадор НУХТ від кафедри іноземних мов професійного спрямування 15 жовтня 2024

Професія на дотик: здобувачі-експерти побували на IFFIP-2025

У межах дисциплін «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка Анастасія Чорна) та «Основи проєктування харчових виробництв» (лекторка – доцентка Оксана Петруша) здобувачі груп ХЕ-2-7, ХЕ-3-10 та ХЕ-3-11 відвідали виставку IFFIP-2025 (International Forum of Food Industry and Packaging), яка традиційно проходить у Києві та об’єднує виробників, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професія на дотик: здобувачі-експерти побували на IFFIP-2025 28 квітня 2025