Н У Х Т

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

28 березня 2025

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

26 березня 2025 року для бакалаврів третього курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко начальником відділу збуту компанії «Пріоріті Інтернешенл» Іваном Черновим був проведений лекційно-лабораторний практикум на тему «CLEAN SMOKE – чисте копчення, висока якість та екологічні переваги». Заняття відбулося відповідно до плану проведення гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти.

CLEAN SMOKE – це надійна альтернатива традиційному копченню. Конденсати диму, які використовуються для «чистого копчення», перед контактом із продуктом проходять багатоступеневий етап очищення і тому не мають небезпечних речовин, таких як зола, смоли та дьоготь, що містять поліциклічні ароматичні вуглеводні які є збудниками онкологічних захворювань.

Лекція була цікавою і доступною для здобувачів освіти і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх спеціалістів м'ясопереробної галузі харчової промисловості.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює щиру вдячність компанії «Пріоріті Інтернешенл» за професійну співпрацю та сподівається на продовження творчих стосунків!

Опублікований: 28-03-2025
Читайте також:
Як виголосити промову й подолати страх публічного виступу дізналися першокурсники-біотехнологи

Першокурсники-біотехнологи виявили бажання навчитися виступати публічно. На прохання викладачів кафедри біотехнології і мікробіології відразу відгукнулася доцентка кафедри гуманітарних дисциплін нашого університету Людмила Приблуда, яка провела цікавий і корисний практичний тренінг. Здобувачі освіти дізналися про те, як подолати страх публічного в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виголосити промову й подолати страх публічного виступу дізналися першокурсники-біотехнологи 02 грудня 2021

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8-9 травня Україна традиційно відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 8 травня в рамках декади циклової комісії суспільних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся мітинг пам’яті та примирення з нагоди відзначення 73-річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 08 травня 2018

Культурно-історичними місцями Закарпаття

Після тривалої паузи продовженням доброї традиції для студентів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ стало проведення виїзних занять. Зокрема, викладачі спецдисциплін організували екскурсійне заняття для поглибленого вивчення культурно-історичної спадщини Закарпаття. З початком подор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культурно-історичними місцями Закарпаття 10 вересня 2020

Поточні питання – в онлайн-форматі: засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Враховуючи реалії сьогодення, завдяки сучасним технологіям 29 квітня 2020 року планове засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Засідання відбувалося дуже активно, було розглянуто та обговорено ряд важливих питань, підведені підсумки виконаної роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поточні питання – в онлайн-форматі: засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 травня 2020