Н У Х Т

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

28 березня 2025

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

26 березня 2025 року для бакалаврів третього курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко начальником відділу збуту компанії «Пріоріті Інтернешенл» Іваном Черновим був проведений лекційно-лабораторний практикум на тему «CLEAN SMOKE – чисте копчення, висока якість та екологічні переваги». Заняття відбулося відповідно до плану проведення гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти.

CLEAN SMOKE – це надійна альтернатива традиційному копченню. Конденсати диму, які використовуються для «чистого копчення», перед контактом із продуктом проходять багатоступеневий етап очищення і тому не мають небезпечних речовин, таких як зола, смоли та дьоготь, що містять поліциклічні ароматичні вуглеводні які є збудниками онкологічних захворювань.

Лекція була цікавою і доступною для здобувачів освіти і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх спеціалістів м'ясопереробної галузі харчової промисловості.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює щиру вдячність компанії «Пріоріті Інтернешенл» за професійну співпрацю та сподівається на продовження творчих стосунків!

Опублікований: 28-03-2025
Читайте також:
Віртуальна подорож у світ інновацій

Пропонуємо до перегляду віртуальну експозицію нових надходжень, які стали частиною фонду науково-технічної бібліотеки університету з жовтня по грудень 2024 року. Колектив бібліотеки запрошує усіх охочих скористатися цією можливістю та поглибити свої знання, відкриваючи для себе найсучасніші джерела в галузі науки і техніки, інженерії, економіки, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож у світ інновацій 06 січня 2025

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся оnline-лекторій для здобувачів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства». Гостьовий лектор – директорка ТОВ «АЙ ДЖЕЙ ТРЕВЕЛ», офіційного представника болгарської компанії «ТУРАЛ МЕНИДЖМЬНТ» в Україні Яна Бербеничук. Тема лектор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності 04 лютого 2021

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 травня 2019

Наші біотехнологи на міжуніверситетській лекції від науковиці Кембриджського університету (Великобританія)

Останнім часом в нашому університеті міжуніверситетські гостьові лекції стають мейнстримом. Днями, незважаючи на тривоги та екстрені відключення світла викладачі кафедри біотехнології і мікробіології і здобувачі спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» приєдналися до міжуніверситетської гостьової лекції НУХТ – Львівський національний уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи на міжуніверситетській лекції від науковиці Кембриджського університету (Великобританія) 19 грудня 2022