Н У Х Т

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

15 лютого 2021

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

11 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи у форматі відеоконференції розпочалися публічні захисти кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа».

Тепло привітали «перших ластівок» серед магістрів в.о. завідувачки кафедри Лариса Шаран і головуюча Екзаменаційної комісії, доцентка кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга.

До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили концепції різних типів готельних підприємств: готель ділового призначення із власною кондитерською, екскурсійний готель із арт-кафе, готель сімейного типу, туристичний готель та інноваційний для вітчизняного готельного господарства курортний готель із равликовою фермою, а серед запропонованих додаткових послуг – новітні екотехнології водопідготовки, організація індустріальних турів, послуги повітряного туризму, інтегрований голосовий асистент та інформаційна система контролю бару, послуга «Lost opportunities» та інноваційні ресторанні послуги.

Проведені здобувачами вищої освіти маркетингові дослідження дозволили обрати для проєктування нових підприємств індустрії гостинності населені пункти нашої країни – Київ, Одесу, Кривий Ріг, Дніпро, с. Шаян Закарпатської області, смт Макарів Київської області.

За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових вітчизняних і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей на міжнародних і всеукраїнських фахових наукових конференціях, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії оцінили високий рівень професійної компетентності здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, неординарність концепцій спроєктованих закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних та техніко-економічних рішень.

На онлайн-захисті були присутні стейкхолдери – керуючий закладу «Львівська майстерні шоколаду» Андрій Собін і HR-менеджер компанії «Фора» Ірина Дмитришина, які відзначили високий рівень знань і практичних навичок магістрів.

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх здобувачів із успішним виконанням освітньо-професійної програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 15-02-2021
Читайте також:
Фахова консультація нашого викладача для учнів професійно-технічного навчального закладу на Полтавщині

3 березня 2020 р. доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко відвідала професійно-технічний навчальний заклад № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. У цьому навчальному закладі здійснюється підготовка фахівців харчового та сільськогосподарського напрямків, тож його випускники в подальшому можуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахова консультація нашого викладача для учнів професійно-технічного навчального закладу на Полтавщині 04 березня 2020

Відбувся науковий семінар аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження якості і безпечності утворення акриламіду в формованих картопляних чіпсах збагачених харчовими волокнами» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса Чіпси – по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся науковий семінар аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2018

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та упра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП 29 квітня 2024

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

23 вересня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася понад 500 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Їх щиро привітали директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 23 вересня 2022