Н У Х Т

Маркетингові тренди веганських брендів

23 вересня 2024

Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганських брендів та над чим ще варто працювати маркетологам?

Викладачка кафедри маркетингу Світлана Ткачук поділилася з колегами результатами своїх досліджень у сфері маркетингу вегетаріанських і веганських брендів на ХII Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції».

Науковиця відкрила слухачам справжні мотиви людей до переходу на вегетаріанство – від новаторства до турботи про екологію та Сruelty Free. Цікавим було дізнатись і про існування багатьох видів вегетаріанства, з-поміж яких, до речі, є дуже м’які форми, що навіть не виключають вживання багатьох продуктів тваринництва. А ще доповідачка поділилась розмаїттям українських веганських брендів і секретами справжніх кулінарних шедеврів Еco friendly та Сruelty Free. У кінці доповіді спікерка зазначила, що не можна змусити людину не їсти м’ясо, адже це власний вибір кожного, втім, якщо хтось вирішить спробувати вегетаріанський тип харчування, він чи вона точно отримає справжнє розмаїття смаків, які варто скуштувати не лише веганам, а й усім, хто любить щось нове та неперевершене.

Викладачка вдячна організаторам конференції – колективам Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і виставкової компанії «ACCO International» та усім, хто надав можливість презентувати цікаве й актуальне дослідження.

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки приймає колег на стажування

Напередодні Різдва колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого радо приймав гостю і колегу з міста Харкова. У рамках стажування кафедру відвідала завідувачка кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування Державного біотехнологічного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки приймає колег на стажування 26 грудня 2024

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту

Підходить до завершення навчання на бакалавраті для студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Остання сесія розпочинається із захистів курсових проектів. Зазвичай у цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології було дуже гамірно і шумно. Студенти розкладали креслення формату А3, а дехто А2 і презентували свої інженерні рішення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту 05 травня 2020

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

Серед інших розпочалася виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. У цьому році здобувачі були направлені на підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику 07 вересня 2020

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!  Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 26-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора 18 вересня 2020