Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
Наголошуючи на необхідності одержання вищої освіти, студентам розповіли про всі переваги навчання в нашому університеті. Студенти дізналися про умови навчання в нашому виші, матеріально-технічну базу та побачили яскраві презентації з фотографіями проведення лабораторних робіт, оснащення лабораторій, проведення конкурсів, змагань тощо. Цікавою для студентів була інформація про перелік дисциплін, проведення практики та перспективи працевлаштування. Вони також дізналися про правила вступу та навчання за скороченою формою, терміни подання документів.
Наприкінці зустрічі Людмила Бурченко та Юлія Запорожець відповіли на запитання студентів, роздали їм рекламні матеріали та запросили на Дні відкритих дверей НУХТ.