Н У Х Т

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 лютого 2020

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських робіт і проєктів здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», заочної форми навчання.

Під час 4 засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 28 робіт і проєктів здобувачів другого рівня вищої освіти.

Екзаменаційна комісії зі спеціальності працювала у складі: голова, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Валентина Кочерга; секретар, доцент кафедри Оксана Кирпіченкова; члени комісії: доценти Лариса Шаран і Тетяна Нікітіна.

Здобувачі обґрунтовували різні концепції готельних підприємств – туристичний готель, СПА-готель, сімейний готель, курортний готель, екскурсійний готель, оздоровчий готель, бізнес-готель, конгрес-готель, клуб-готель – із впровадженням систем віртуальної реальності, програми збереження довкілля, біоміметичної системи енергопостачання, інтерактивних технологій, гастрономічних новацій, інноваційних систем відеоконференцій, новітніх типів вітрової електрогенерації, а також розглянули можливість проектування у своїх закладах конференц-залу доповненої реальності, арт-студії для проведення майстер-класів із приготування кави і навіть обсерваторії та планетарію.

Магістранти під час захисту дипломних проєктів продемонстрували високий рівень набутих загально-професійних і спеціалізовано-професійних компетентностей. Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Рішенням комісії здобувачам, які вже успішно працевлаштовані у кращих готельно-ресторанних комплексах, був присуджений освітній ступінь «магістр» з готельно-ресторанної справи.

Вітаємо випускників і бажаємо їм особистісного, творчого, професійного розвитку! Колектив кафедри чекає на вас на урочистій церемонії вручення дипломів 26 лютого о 12:00 в актовій залі університету!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв

Після тривалого періоду онлайн-навчання, здобувачі-третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову відчули атмосферу реальної лабораторії, виконуючи лабораторне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв», проведене лекторкою дисципліни, доценткою Вікторією Красінько. Лаборат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв 29 квітня 2024

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

У межах неформальної освіти бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», орієнтований на розвиток важливих hard skills у сфері харчової безпеки, що дозволяє ефективно впроваджувати та підтримувати систему управління безпечністю харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці 16 квітня 2025

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології». Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2019

Викладачі ознайомилися зі змінами у законодавстві України щодо якості та безпеки харчових продуктів за 2024 рік

На кафедрі експертизи харчових продуктів сформувалась традиція – календарний рік починати з ознайомлення зі змінами у харчовому законодавстві за попередній рік. За зазначений напрямок на кафедрі відповідає професорка, академік УАН Оксана Шульга. Україна знаходиться на шляху євроінтеграції, тому в законодавстві постійно відбуваються зміни і в галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі ознайомилися зі змінами у законодавстві України щодо якості та безпеки харчових продуктів за 2024 рік 16 січня 2025