Н У Х Т

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

26 вересня 2024

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

24 вересня 2024 року члени профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою Онопрійчук відвідали гімназію «Потенціал», де зустрілися з учнями 11-х класів.

Вони ознайомили старшокласників з навчальними підрозділами університету, розповіли про можливість підвищити конкурсний бал при вступі, успішно закінчивши наші підготовчі курси до складання НМТ, навели переваги навчання в НУХТ. Також звернули увагу гімназистів на комунікаційні канали приймальної комісії університету для вступників і соцмережі навчальних підрозділів, де можна знайти актуальну інформацію щодо вступної кампанії, днів відкритих дверей, днів вступника та днів гостинності.

Докладніше студенти з викладачкою представили Навчально-науковий інститут харчових технологій. Розповіли про цікаві лабораторні та практичні роботи, які виконуються у потужних навчально-наукових лабораторіях, можливість проходження практики за кордоном, екскурсії на великі підприємства, насичене і яскраве студентське дозвілля. Окремо зупинилися на спеціальностях, що мають особливу підтримку держави, й роз’яснили учням, які переваги мають здобувачі освіти, що вступають на них.

Наприкінці гімназисти отримали відповіді на свої запитання та були запрошені на всі івенти університету, наших інститутів і факультетів для вступників.

Опублікований: 26-09-2024
Читайте також:
Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові

22 лютого 2017 року фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій та вакансій Фастівського міськрайонного центру зайнятості. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл міста та району, студенти Фастівського ЦПТО та Фастівського автомобільно-дорожнього технікуму. Представник кафедри технології оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові 23 лютого 2017

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Ярослава Рябокінь і науковий керівник, викладач  суспільних дисциплін Ольга Стеблина стали учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Гуманітарний диск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти 20 квітня 2018

День вступника у вишиванці

Сьогодні, у День української вишиванки, в нашому університеті було людно й гамірно – понад 300 майбутніх вступників – старшокласники шкіл, ліцеїв, гімназій та старшокурсники фахових коледжів із усіх куточків України завітали на гостину у черговий День вступника НУХТ. За нашою доброю традицією зустрічали гостей тепло й сердечно, підготувавши багато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника у вишиванці 15 травня 2025

Європейські вектори

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, членкиня Європейського молодіжного парламенту України Марія Омельченко продовжує активно долучатися до освітніх євроінтеграційних ініціатив. Так, 3 жовтня вона стала учасницею одразу двох заходів – вебінару «Відбудова України в дусі Нового Європейського Баугаузу», організованого пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські вектори 06 жовтня 2025