Н У Х Т

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

26 вересня 2024

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

24 вересня 2024 року члени профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою Онопрійчук відвідали гімназію «Потенціал», де зустрілися з учнями 11-х класів.

Вони ознайомили старшокласників з навчальними підрозділами університету, розповіли про можливість підвищити конкурсний бал при вступі, успішно закінчивши наші підготовчі курси до складання НМТ, навели переваги навчання в НУХТ. Також звернули увагу гімназистів на комунікаційні канали приймальної комісії університету для вступників і соцмережі навчальних підрозділів, де можна знайти актуальну інформацію щодо вступної кампанії, днів відкритих дверей, днів вступника та днів гостинності.

Докладніше студенти з викладачкою представили Навчально-науковий інститут харчових технологій. Розповіли про цікаві лабораторні та практичні роботи, які виконуються у потужних навчально-наукових лабораторіях, можливість проходження практики за кордоном, екскурсії на великі підприємства, насичене і яскраве студентське дозвілля. Окремо зупинилися на спеціальностях, що мають особливу підтримку держави, й роз’яснили учням, які переваги мають здобувачі освіти, що вступають на них.

Наприкінці гімназисти отримали відповіді на свої запитання та були запрошені на всі івенти університету, наших інститутів і факультетів для вступників.

Опублікований: 26-09-2024
Читайте також:
Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології стартували онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». Доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія з атестації здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2023

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств

Безцінний досвід отримали і поглибили теоретичні знання студенти у делікатес-маркеті «Le Silpo». Керуюча супермаркетом Галина Дрейт зацікавила слухачів особливостями роботи закладу, зокрема функціонування системи маркетингу на підприємстві і планування маркетингової діяльності зі врахуванням сучасних інновацій. Під час екскурсії представила основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств 28 жовтня 2019

Цікаво про глобальні дистриб’юторські системи від лекторів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Яким класом хочуть подорожувати сучасні туристи? Це практичне питання було у центрі уваги магістрів спеціальності «Туризм» під час відкритої лекції доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Примак. Лекція «Тарифи глобальних дистриб’юторських систем» була присвячена особливостям тарифів і способам ефективного пошуку оптимального тари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво про глобальні дистриб’юторські системи від лекторів кафедри туристичного та готельного бізнесу 12 квітня 2018

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ»

До університету завітала знімальна група ТРК «Телекомпанія «Київ», щоб розповісти своїм глядачам про вибір безпечного та якісного вершкового масла у рамках рубрики «Якісне життя». Її сюжет має на меті розповісти глядачам, на що варто звертати увагу при виборі масла. Журналісти звернулися до експертки з технології молочних продуктів, в.о. завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ» 31 січня 2025