Н У Х Т

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

20 квітня 2018

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативними методами приготування кави, продегустувати напої, приготовані різними способами, а також навчитися основам кавової майстерності.

Фестиваль включав різноманітні майстер-класи від талановитих бариста, які будуть представляти Україну на міжнародних чемпіонатах: Championship Of Barista (класика), Coffee Roasting Championship (обсмажування), Brewers Cup (альтернативні методи приготування кави). Також наших студентів зацікавили лекції від представників Speciality Coffee Association (SCA) щодо приготування кави різними способами; кавове обладання, девайси, посуд; організація роботи спеціалізованого закладу ресторанного господарства з широким асортиментом кави, кав’ярні.

Атмосфера фестивалю надихнула наших студентів на подальше вивчення кавової індустрії.

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» разом із гаранткою програми Світланою Дундою долучилися до зустрічі зі старшою експерткою з аудиту міжнародної консалтингової компанії «Ernst&Young» Анастасією Дарієнко. Фахівчиня розповіла, що зовнішній аудит є перевіркою бухгалтерської звітності на достовірність і відповідність документів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти 29 грудня 2021

Про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів «Unilever»

Студенти англомовної групи ТУ-2-12а спеціальності «Туризм» взяли участь у семінарі «Management in VUCA days», проведеному віце-президентом з фінансів із нідерландського штабу «Unilever» Крістіаном Кауфманом. Говорили про те, як реагувати на мінливість економіки і людського життя, про менеджмент компаній в умовах карантину. 10 лайфхаків, записаних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів «Unilever» 15 травня 2020

Сучасний підхід та актуальність інформації на відкритій лекції доцентки кафедри економіки і права

15 березня доцентка кафедри економіки і права Юлія Труш провела відкрите лекційне заняття «Продукція промислового підприємства» з навчальної дисципліни «Економіка та підприємницька діяльність» для здобувачів третього курсу спеціальностей «Прикладна механіка» (освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»), «Галузеве машинобудування» (освітньо-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний підхід та актуальність інформації на відкритій лекції доцентки кафедри економіки і права 15 березня 2021

Магістранти-біотехнологи захистили курсові роботи з «Молекулярної біотехнології»

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Молекулярна біотехнологія». Цього моменту магістранти чекали з особливим нетерпінням, проте водночас із невеликим острахом, адже на захисті необхідно гідно і максимально ґрунтовно представити результати свої напрацювань із тематики обраних досліджень, які у подаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи захистили курсові роботи з «Молекулярної біотехнології» 24 травня 2021