Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування.
Доцентки Віра Зуйко та Ганна Пастух розповіли слухачам про перспективи навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, ознайомили з правилами цьогорічної вступної кампанії.
Студенти активно долучилися до розмови, задавали актуальні питання й ділилися своїми переживаннями. Сподіваємося, що отримані відповіді заспокоїли та мотивували здобувачів доєднатися до згуртованої сім’ї факультету.
Колектив кафедри висловлює вдячність викладачці Сумського фахового коледжу НУХТ Людмилі Черниш за сприяння та допомогу в організації зустрічі!