Н У Х Т

Формула успіху в HR від випускника для менеджерів персоналу

14 листопада 2024

Формула успіху в HR від випускника для менеджерів персоналу

13 листопада 2024 року бакалаври та магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь у гостьовій зустрічі з менеджером з персоналу української фармацевтичної компанії «Здраво» та випускником освітньої програми 2019 року Владиславом Заблоцьким.

Спікер поділився своїм досвідом кар’єрного шляху від продавця-консультанта до HR-менеджера, розповівши про цінність кожного кроку, що допомагав йому здобувати професійні навички, розширювати софт-скіли (комунікаційні навички, стресостійкість, командну роботу) та рухатися до омріяної професії. Він представив власну «Формулу успіху в HR»: Бажання + Наполегливість + Пошук можливостей + Використання шансу!

Владислав розповів про ключові напрями роботи в HR, які можуть зацікавити майбутніх менеджерів з персоналу: рекрутинг і підбір персоналу (Recruitment/Talent Acquisition), адаптацію новачків (Onboarding), навчання та розвиток персоналу (L&D), компенсації та бенефіти (Compensation & Benefits), HR-аналітику, організаційний розвиток (Organizational Development) і бренд роботодавця (Employer Branding). Він також навів практичні приклади проведення співбесід, ділився власними напрацюваннями та відповідав на запитання студентів, надаючи корисні поради щодо працевлаштування у сфері HR.

Слухачі висловили вдячність Владиславу за практичні поради в HR, а викладачі запросили його продовжити навчання у магістратурі за освітньою програмою «Менеджмент персоналу» для подальшого професійного розвитку та кар'єрного зростання.

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Із останніми новаціями в матеріалах, обладнанні та технологіях познайомилися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 квітня студенти групи ХЧ-1-3 кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своїм куратором, асистентом кафедри Ігорем Устименком відвідали заходи Всеукраїнського тижня харчових технологій. Вони скористалися нагодою побувати на виставках пакувального обладнання та матеріалів «UPAKOVKA», хлібопекарської промисловості «BAKERY Ukra...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із останніми новаціями в матеріалах, обладнанні та технологіях познайомилися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 вересня 2019

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою

З позицій повсякдення, 90 років – це вік довгожительства людини. Одна з перших асоціацій – це дідусь або бабуся, оточені численними дітьми, онуками та правнуками, умудрені досвідом, але притому молоді в душі і завжди раді ділитися знаннями. «Дев’яносторічна» наукова конференція – не виняток. Вона збирає навколо себе численних молодих учених, аспір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою 15 квітня 2024

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан»

6 листопада на базі нашого університету відбулася підсумкова конференція XIІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», на якій свої наукові роботи захистили цьогорічні переможці конкурсу. Конкурс був започаткований у 2000 році Клубом пакувальників України й з того часу провод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан» 06 листопада 2018

На базі університету відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру

4 грудня 2018 р. на базі нашого університету відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру, участь у якому взяли заступник міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН Олег Шаров і народний депутат України Олександр Марченко. Рада зібралася, щоб обговорити акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру 04 грудня 2018