Н У Х Т

Формула успіху в HR від випускника для менеджерів персоналу

14 листопада 2024

Формула успіху в HR від випускника для менеджерів персоналу

13 листопада 2024 року бакалаври та магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь у гостьовій зустрічі з менеджером з персоналу української фармацевтичної компанії «Здраво» та випускником освітньої програми 2019 року Владиславом Заблоцьким.

Спікер поділився своїм досвідом кар’єрного шляху від продавця-консультанта до HR-менеджера, розповівши про цінність кожного кроку, що допомагав йому здобувати професійні навички, розширювати софт-скіли (комунікаційні навички, стресостійкість, командну роботу) та рухатися до омріяної професії. Він представив власну «Формулу успіху в HR»: Бажання + Наполегливість + Пошук можливостей + Використання шансу!

Владислав розповів про ключові напрями роботи в HR, які можуть зацікавити майбутніх менеджерів з персоналу: рекрутинг і підбір персоналу (Recruitment/Talent Acquisition), адаптацію новачків (Onboarding), навчання та розвиток персоналу (L&D), компенсації та бенефіти (Compensation & Benefits), HR-аналітику, організаційний розвиток (Organizational Development) і бренд роботодавця (Employer Branding). Він також навів практичні приклади проведення співбесід, ділився власними напрацюваннями та відповідав на запитання студентів, надаючи корисні поради щодо працевлаштування у сфері HR.

Слухачі висловили вдячність Владиславу за практичні поради в HR, а викладачі запросили його продовжити навчання у магістратурі за освітньою програмою «Менеджмент персоналу» для подальшого професійного розвитку та кар'єрного зростання.

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відкривають для себе світ сучасного мистецтва під час цікавих кураторських годин. Академічна група студентів ГС-1-7 разом із наставником, асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Андрієм Собіним відвідала нову експозицію в Українському домі – «Кола Сільваші». Це велика музейна рет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2024

Лекція від стейкхолдера для магістрантів кафедри обліку і аудиту

7 вересня 2022 року за ініціативи в.о. завідувача кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Володимира Осмятченка для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у форматі онлайн-конференції відбулася лекція з дисципліни «Управлінські інформаційні системи в о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від стейкхолдера для магістрантів кафедри обліку і аудиту 12 вересня 2022

Екологічні заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ за ініціативи викладача природничих дисциплін Світлани Яценко відбулися екологічні заходи з нагоди Всесвітнього дня охорони водно-болотних угідь. На екологічній конференції були заслухані доповіді з актуальних питань сьогодення «Водно-болотні угіддя рідного краю – Сумщини» та «Ресурсна роль водно-бол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 14 лютого 2019

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

1 листопада в університеті відбувся перший етап освітнього проекту «Харчові технології-2019», ініційованого Фондом Бориса Колеснікова. Конкурсантів щиро привітали та побажали наснаги й успіху проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва і голова експертної комісії конкурсу, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019» 01 листопада 2018