Н У Х Т

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

15 березня 2018 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки.

У вестибюлі коледжу відбулась виставка-презентація спеціальностей та професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер-класи для майбутніх вступників.

Педагогічні працівники коледжу провели екскурсії по навчальних кабінетах, сучасних лабораторіях, навчально-тренувальних центрах комерційного, туристичного, ресторанного напрямів і розповіли про професії та спеціальності, які опановують студенти.

В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу Вірою Кузнецовою та її заступниками, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективи подальшого працевлаштування та розвитку кар'єри.

Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2018 році. Кожний із присутніх мав нагоду задати питання, які його турбували, і відразу отримували на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ

Напередодні новорічних свят і сесійних днів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за підтримки деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вперше відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор-майбутнього» для здобувачів освіти з відокремлених структурних підрозділів нашого університету, що навчаються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ 13 грудня 2021

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію

Спеціалізована вчена рада Д 26.058.06 Національного університету харчових технологій прийняла рішення щодо присудження наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02  – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур асистенту кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяні Тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію 13 квітня 2018

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей. Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі 17 вересня 2020

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених, переможці якого отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти. Термін прийому за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України 17 липня 2018