Н У Х Т

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

15 березня 2018 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки.

У вестибюлі коледжу відбулась виставка-презентація спеціальностей та професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер-класи для майбутніх вступників.

Педагогічні працівники коледжу провели екскурсії по навчальних кабінетах, сучасних лабораторіях, навчально-тренувальних центрах комерційного, туристичного, ресторанного напрямів і розповіли про професії та спеціальності, які опановують студенти.

В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу Вірою Кузнецовою та її заступниками, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективи подальшого працевлаштування та розвитку кар'єри.

Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2018 році. Кожний із присутніх мав нагоду задати питання, які його турбували, і відразу отримували на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету. Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо. Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ 22 травня 2020

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021

Відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 по прийняттю до захисту докторської дисертації

29 грудня у форматі відеоконференції на платформі Zoom відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02. На попередній розгляд спецради була представлена дисертаційна робота «Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв» доцента кафедри технологічного обладнання та комп’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 по прийняттю до захисту докторської дисертації 30 грудня 2020

З органічною продукцією вітчизняного виробництва познайомилися студенти разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

7 березня 2019 року студенти групи ТХ-4-5 разом із викладачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентом Наталією Фалендиш відвідали виставку ECO EXPO у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ). Студенти мали змогу ознайомитися з органічною продукцією вітчизняного виробництва, поспілкуватися з її виробниками та провести...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З органічною продукцією вітчизняного виробництва познайомилися студенти разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 березня 2019