Н У Х Т

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

22 вересня 2020

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

Лектор дисципліни «Методологія наукових досліджень», професор кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька запросила до участі у лекційному занятті-онлайн для магістрантів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» президента Всеукраїнської асоціації пекарів, кандидата економічних наук Олександра Тараненка.

Фахівець зазначив, що хлібопекарська галузь сьогодні як ніколи відчуває потребу в менеджерах, які володіють сучасними загальнонауковими, специфічними методами та інструментами наукового дослідження у сфері менеджменту та спроможні вирішувати комплекс проблем прикладного характеру. Очільник асоціації наголосив на ключовій ролі здатності майбутнього менеджера обирати та використовувати необхідний науковий, методичний та аналітичний інструментарій для управління сучасним харчовим підприємством у непередбачуваних умовах. На прикладі галузі, у якій він працює багато років, була доведена важливість наукових досліджень у інноваційній діяльності сучасного підприємства харчової промисловості.

Гість вмотивував майбутніх менеджерів-магістрів і підкреслив, що ВАП запрошує освічених і креативних молодих фахівців до роботи з удосконалення інформаційного забезпечення підприємств, створення та забезпечення роботи мережі енергоефективних хлібопекарень у рамках проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що впроваджується в співпраці з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Урядом Німеччини.

Довідково – Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) зареєстрована як об'єднання підприємств хлібопекарської галузі 7 листопада 2003 року, на сьогодні об’єднує понад 40 підприємств, має багаторічну непросту історію, стабільно, ефективно та наполегливо захищає інтереси галузі і, насамперед, членів асоціації.

Опублікований: 22-09-2020
Читайте також:
Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Досягнення цілей сталого розвитку в Україні неможливе без якісної освіти майбутніх фахівців. Наразі сфера виробництва продуктів харчування зазнає суттєвих змін, що пов’язано з рівнем виробництва, асортиментом та якістю продукції. На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулося розширене засідання за участі стейкхолдерів, присвячене аналізу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 05 лютого 2025

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

13 серпня 2020 року у нашому університеті розпочався прийом заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». За даними порталу Вступ.ОСВІТА.UA у перший день до НУХТ вступники подали 411 заяв, як на бюджетну, так і на контрактну форму навчання.  Приймальна комісія НУХТ рекоменду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 14 серпня 2020

Майстер-клас від студентів і випускників

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся майстер-клас, який провели студент групи КТ-15 Олег Пригродський і випускник коледжу Ростислав Мельник для студентів груп кулінарного напряму. Вони демонстрували свої вміння, навички та здібності, отримані в процесі навчання в коледжі та під час роботи в закладах ресторанно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від студентів і випускників 12 лютого 2018

Цікаво і доступно про новітні технології у машинобудуванні

На кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв завітав випускник, провідний фахівець компанії «Новатек Україна» Олександр Семена. «Новатек Україна» спеціалізується на інжинірингу та енергозбереженні, виготовленні холодильного, компресорного обладнання, теплових насосів тощо та має сучасну виробничу базу. Гість ознайомив здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво і доступно про новітні технології у машинобудуванні 08 лютого 2023