Н У Х Т

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

22 вересня 2020

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

Лектор дисципліни «Методологія наукових досліджень», професор кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька запросила до участі у лекційному занятті-онлайн для магістрантів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» президента Всеукраїнської асоціації пекарів, кандидата економічних наук Олександра Тараненка.

Фахівець зазначив, що хлібопекарська галузь сьогодні як ніколи відчуває потребу в менеджерах, які володіють сучасними загальнонауковими, специфічними методами та інструментами наукового дослідження у сфері менеджменту та спроможні вирішувати комплекс проблем прикладного характеру. Очільник асоціації наголосив на ключовій ролі здатності майбутнього менеджера обирати та використовувати необхідний науковий, методичний та аналітичний інструментарій для управління сучасним харчовим підприємством у непередбачуваних умовах. На прикладі галузі, у якій він працює багато років, була доведена важливість наукових досліджень у інноваційній діяльності сучасного підприємства харчової промисловості.

Гість вмотивував майбутніх менеджерів-магістрів і підкреслив, що ВАП запрошує освічених і креативних молодих фахівців до роботи з удосконалення інформаційного забезпечення підприємств, створення та забезпечення роботи мережі енергоефективних хлібопекарень у рамках проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що впроваджується в співпраці з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Урядом Німеччини.

Довідково – Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) зареєстрована як об'єднання підприємств хлібопекарської галузі 7 листопада 2003 року, на сьогодні об’єднує понад 40 підприємств, має багаторічну непросту історію, стабільно, ефективно та наполегливо захищає інтереси галузі і, насамперед, членів асоціації.

Опублікований: 22-09-2020
Читайте також:
Важливий етап дипломного проектування подоланий!

Не секрет, що грудень – тривожний період для більшості студентів, адже наближається сесія, і вони повинні бути готові до найрізноманітніших випробувань. Одним із таких хвилюючих моментів для студентів-біотехнологів 4 курсу є захист курсових проектів з дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв», одного з основних видів самостійної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап дипломного проектування подоланий! 26 грудня 2018

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами

4 березня 2021 року на кафедрі маркетингу для здобувачів вищої освіти,  що навчаються за спеціальностями «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», відбувся вебінар «Таргетована реклама в соціальних медіа: правила та особливості» від керівниці SMM-напрямку в агенції «KUKU Buro» Катерини Репіч. Спікерка розповіла про важливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами 05 березня 2021

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Професія викладача закладу вищої освіти – одна з найбільш творчих і складних, в ній поєднано науку, мистецтво, саморозвиток, креативність та професійну майстерність. Різноманітні види діяльності сучасного викладача передбачають виконання власної наукової роботи, а також залучення до неї здобувачів вищої освіти. Оприлюднення та апробація наукових зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 20 жовтня 2023

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у відкритті нової сучасної дегустаційної зали у приміщенні Наукового Центру «Український Інститут Вина». Дегустаційна зала облаштована відповідно до сучасних норм і стандартів і, без сумніву, стане одним із основних професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино» 02 вересня 2021