Н У Х Т

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

22 вересня 2020

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

Лектор дисципліни «Методологія наукових досліджень», професор кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька запросила до участі у лекційному занятті-онлайн для магістрантів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» президента Всеукраїнської асоціації пекарів, кандидата економічних наук Олександра Тараненка.

Фахівець зазначив, що хлібопекарська галузь сьогодні як ніколи відчуває потребу в менеджерах, які володіють сучасними загальнонауковими, специфічними методами та інструментами наукового дослідження у сфері менеджменту та спроможні вирішувати комплекс проблем прикладного характеру. Очільник асоціації наголосив на ключовій ролі здатності майбутнього менеджера обирати та використовувати необхідний науковий, методичний та аналітичний інструментарій для управління сучасним харчовим підприємством у непередбачуваних умовах. На прикладі галузі, у якій він працює багато років, була доведена важливість наукових досліджень у інноваційній діяльності сучасного підприємства харчової промисловості.

Гість вмотивував майбутніх менеджерів-магістрів і підкреслив, що ВАП запрошує освічених і креативних молодих фахівців до роботи з удосконалення інформаційного забезпечення підприємств, створення та забезпечення роботи мережі енергоефективних хлібопекарень у рамках проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що впроваджується в співпраці з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Урядом Німеччини.

Довідково – Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) зареєстрована як об'єднання підприємств хлібопекарської галузі 7 листопада 2003 року, на сьогодні об’єднує понад 40 підприємств, має багаторічну непросту історію, стабільно, ефективно та наполегливо захищає інтереси галузі і, насамперед, членів асоціації.

Опублікований: 22-09-2020
Читайте також:
Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя

Здобувачі освіти, що вивчають харчові технології, повинні не лише опанувати свою спеціальність, але й бути прикладом свідомого ставлення до харчових продуктів. Для підвищення обізнаності про сучасний асортимент хлібопекарської галузі, особливості виготовлення й харчової цінності різних груп хлібних виробів професор кафедри технології хлібопекарськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя 07 березня 2025

До дня народження Великого Кобзаря

Кафедра іноземних мов професійного спрямування має традицію відзначати День народження великого українського поета, художника і пророка Тараса Григоровича Шевченка, проводячи конкурси на краще прочитання творів Великого Кобзаря. Тож і цього року здобувачі освіти представили свої відео з виконанням віршів українською та іноземними мовами. Відео-ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До дня народження Великого Кобзаря 16 березня 2023

Триває спільна профорієнтація школярів від  Підготовчого відділення НУХТ і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Спільний профорієнтаційний проєкт факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та Підготовчого відділення університету триває. Цього разу кінцевою точкою маршруту команди став Ліцей № 241 «Голосіївський» м. Києва, який 19 вересня 2024 р. відвідали доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває спільна профорієнтація школярів від Підготовчого відділення НУХТ і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 19 вересня 2024

Аспіранти і студенти відзначені за науково-дослідну роботу у 2023-2024 навчальному році

Традиційно, коли у ботанічному саду Києва цвітуть магнолії, в університеті підводяться підсумки наукового року. Наші здобувачі освіти, запросивши колег і однодумців з усього світу, діляться результатами своїх наукових досліджень, розробками та творчим доробком на Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти і студенти відзначені за науково-дослідну роботу у 2023-2024 навчальному році 26 квітня 2024