Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності

30 січня 2017

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності

Фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу знайомлять студентів першого курсу спеціальності «Туризм» із провідними підприємствами індустрії гостинності. Цього разу вони побували у готелі «Radisson Blu Hotel», де ознайомилися з номерним фондом готелю, його інфраструктурою та особливостями роботи.

Такі екскурсії є традиційними для студентів спеціальності «Туризм» і регулярно організовуються колективом кафедри, оскільки є невід’ємною частиною навчального процесу, адже дають можливість наочно продемонструвати студентам матеріал, котрий подається їм під час навчального процесу на заняттях.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу висловлює щиру подяку керівництву готелю «Radisson Blu Hotel» за співпрацю.

 

Опублікований: 30-01-2017
Читайте також:
Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 червня 2019

Гостьова лекція на кафедрі харчової хімії

У наш час бурхливого розвитку технічного прогресу, коли майже кожний день людство відкриває нові наукові грані, розв’язує надскладні технологічні проблеми, науковці особливо цінують обмін актуальною професійною інформацією. Особливо цікаво, якщо про наукові новинки дізнаєшся при спілкуванні віч-на-віч із провідними світовими спеціалістами. У хіміч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція на кафедрі харчової хімії 30 листопада 2023

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають, як правильно виконати науково-дослідну роботу

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття «Науково-дослідна робота студентів» доцента Олександра Люльки з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень та технічної творчості» для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні декан факультету готельно-ресторанного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають, як правильно виконати науково-дослідну роботу 02 листопада 2018

Відкрите заняття з комп'ютерної математики

13 грудня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування в онлайн-режимі відбулася відкрита лекція з дисципліни «Комп'ютерна математика» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» (група ПМ-2-1), освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з комп'ютерної математики 13 грудня 2022