Н У Х Т

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

28 жовтня 2019

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України в.о. завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професора Ірини Антоненко.

Під час навчання розглядалися нагальні сучасні теми, пов’язані з освітою, взаємостосунками «викладач-студент», зокрема: «Освіта дорослих в суспільстві, яке навчається», «Професійний розвиток працівників галузі освіти в умовах реформ», «Індивідуальний мобільний простір сучасного педагога (керівника)», «Створення безпечного освітнього середовища закладу вищої освіти: психологічний аспект» та ін.

Останній етап навчання ознаменувався захистом випускної роботи «Музей як платформа для поєднання освіти, науки і виховання» з отриманням сертифікату про підвищення кваліфікації із загальною кількістю годин/кредитів ЄКТС – 210 год./7 кр. 

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Міжнародна економіка у доповідях студентів-міжнародників

У рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» за ініціативи завідувачки кафедри, докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич вперше відбувся міждисциплінарний семінар/конференціяю на тему «Міжнародна економіка в доповідях студентів-міжнародників». Студент нашого університету – це зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна економіка у доповідях студентів-міжнародників 06 червня 2025

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко взяла участь в онлайн-форумі «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі». Захід відбувся з метою підтримки європейської ініціативи Digital Week  за ініціативи освітньої платформи «4 People» та ВГО «УАФІТ». Спікерами виступили провідні експерти у сфері ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів 02 квітня 2021

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

У рамках декади циклової комісії інформаційних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Ми – програмісти», що мав на меті допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність у обраній професії, розширити знання студентів про професію програміста, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі 11 березня 2019