Н У Х Т

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ

21 червня 2024

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ

Днями відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю».

Відповідно до стандартів спеціальності, роботи мали творчо-практичне спрямування й були присвячені розробленню повноцінних рекламних кампаній. У фокусі уваги рекламістів були як відомі бренди, зокрема, McDonalds, «Яготинське для дітей», «Львівська майстерня шоколаду», «Оболонь», «Реберня на Арсенальній», так і невеличкі локальні підприємства, які дуже потребують просування.

Родзинкою цьогорічних захистів стали кваліфікаційні роботи, присвячені розробленню елементів фірмового стилю та рекламних матеріалів для кафедр нашого університету. Так, здобувачка Дар’я Кривобок створила цілісну кампанію для популяризації діяльності кафедри екології та екоменеджменту НУХТ. Вона виконала масштабну роботу, проаналізувавши побажання замовників і потреби цільової аудиторії, й розробила медіаплан та матеріали для його реалізації.

А Юлія Лапутько, Єлизавета Забродська, Євгенія Шеремет та Евеліна Кайнц розробляли кампанії для Навчально-наукового інституту економіки і управління та своєї випускової кафедри маркетингу. Їхні рекламні матеріали, спрямовані на популяризацію спеціальностей кафедри маркетингу й освітньої діяльності НУХТ і залучення вступників, були оригінальними, креативними, ураховували сучасні тренди у соціальних мережах і фірмовий стиль кафедри. Відзначимо, що значна частина створених ними рекламних матеріалів, зокрема, інтернет-реклама та контент для інстаграм-акаунтів, уже знайшла практичне втілення на кафедрі маркетингу.

Практичне втілення мала й кваліфікаційна робота Влади Нізовських, яка була присвячена міжнародній конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан і перспективи», організатором якої виступає університет. Здобувачка створила цілісну концепцію візуальної репрезентації конференції й розробила складові для її успішної реалізації, які знайшли своє втілення під час проведення конференції.

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів-рекламістів стали справжнім святом творчості й креативу. Тож ми впевнені – на наших випускників чекає успішна професійна реалізація та світле майбутнє.

Опублікований: 21-06-2024
Читайте також:
Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Анастасія Божко провела лекційне заняття «Сертифікація системи НАССР». Заняття з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність 29 березня 2023

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 вересня 2024 року фахівчиня Підготовчого відділення Маргарита Панасевич і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Людмила Мамченко в рамках реалізації плану профорієнтаційної діяльності провели презентацію нашого університету та його освітні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2024

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

Відбулося чергове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів у режимі online. Цього разу одним із головних було питання підведення підсумків роботи аспірантів та їх атестація і проведення наукового семінару. Із ґрунтовними доповідями виступили Людмила Бурченко, Оксана Онофрійчук, Галина Андронович, Марія Грицевіч та Інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 червня 2020

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів»

Сесія у розпалі, а це означає, що підходить до завершення ще один навчальний семестр на кафедрі біотехнології і мікробіології. У цьому семестрі магістранти першого року навчання за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія» під керівництвом доцента кафедри Оксани Скроцької вивчали дисципліну «Технологія косметичних лікарських засобів», на практич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів» 26 грудня 2017