Н У Х Т

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ

21 червня 2024

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ

Днями відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю».

Відповідно до стандартів спеціальності, роботи мали творчо-практичне спрямування й були присвячені розробленню повноцінних рекламних кампаній. У фокусі уваги рекламістів були як відомі бренди, зокрема, McDonalds, «Яготинське для дітей», «Львівська майстерня шоколаду», «Оболонь», «Реберня на Арсенальній», так і невеличкі локальні підприємства, які дуже потребують просування.

Родзинкою цьогорічних захистів стали кваліфікаційні роботи, присвячені розробленню елементів фірмового стилю та рекламних матеріалів для кафедр нашого університету. Так, здобувачка Дар’я Кривобок створила цілісну кампанію для популяризації діяльності кафедри екології та екоменеджменту НУХТ. Вона виконала масштабну роботу, проаналізувавши побажання замовників і потреби цільової аудиторії, й розробила медіаплан та матеріали для його реалізації.

А Юлія Лапутько, Єлизавета Забродська, Євгенія Шеремет та Евеліна Кайнц розробляли кампанії для Навчально-наукового інституту економіки і управління та своєї випускової кафедри маркетингу. Їхні рекламні матеріали, спрямовані на популяризацію спеціальностей кафедри маркетингу й освітньої діяльності НУХТ і залучення вступників, були оригінальними, креативними, ураховували сучасні тренди у соціальних мережах і фірмовий стиль кафедри. Відзначимо, що значна частина створених ними рекламних матеріалів, зокрема, інтернет-реклама та контент для інстаграм-акаунтів, уже знайшла практичне втілення на кафедрі маркетингу.

Практичне втілення мала й кваліфікаційна робота Влади Нізовських, яка була присвячена міжнародній конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан і перспективи», організатором якої виступає університет. Здобувачка створила цілісну концепцію візуальної репрезентації конференції й розробила складові для її успішної реалізації, які знайшли своє втілення під час проведення конференції.

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів-рекламістів стали справжнім святом творчості й креативу. Тож ми впевнені – на наших випускників чекає успішна професійна реалізація та світле майбутнє.

Опублікований: 21-06-2024
Читайте також:
Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

19 березня 2024 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар аспіранта другого курсу Дмитра Михайличенка. На відміну від попередніх подібних заходів семінар проходив у змішаному форматі – переважна більшість співробітників кафедри були присутні очно, а для колег і всіх зацікавлених осіб, що не змогли прийти прово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 22 березня 2024

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів 05 квітня 2024

Педагогічний талант викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася відкрита лекція «Конструювання технологічного обладнання з дотриманням гігієнічних вимог» доцента кафедри Дмитра Люльки з навчальної дисципліни «Інженерія безпеки» для студентів 4-го курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний талант викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 11 листопада 2019

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту. Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні курсові проєкти магістрантів 09 червня 2022