Н У Х Т

Відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

03 листопада 2025

Відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

30 жовтня старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрій Пазяк провів відкрите заняття у групі ТІ-1-3, яке було присвячене ролі жирів в харчуванні людини.

На початку заняття студенти переглянули відео, в якому розглядались види і основні джерела жирів. Далі першокурсники прочитали й обговорили текст за темою заняття.

Основну частину заняття було присвячено відпрацюванню лексики, для чого було використано багато додаткового матеріалу. Заключна частина була відведена на відпрацювання граматичних структур теперішнього і майбутнього часів.

Викладач застосував комунікативний підхід, що дозволило здобувачам освіти обмінятися інформацію з приводу вибудовування збалансованої і здорової дієти англійською мовою.

Опублікований: 03-11-2025
Читайте також:
Співпраця зі стейкхолдерами триває: оновлено ліцензії на професійне програмне забезпечення

1 лютого 2024 року наш партнер – ТОВ «Шнейдер Електрік Україна» забезпечив кафедру автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління новими ліцензіями для спеціалізованого програмного забезпечення, необхідного здобувачам освіти і викладачам для використання в навчальному процесі та дослідженнях. Це кілька десятків ліцензій на різноманітне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця зі стейкхолдерами триває: оновлено ліцензії на професійне програмне забезпечення 06 лютого 2024

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи

Третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія», незважаючи на непрості умови та різні місця перебування, не втрачають можливості опановувати дисципліни, які є основою їх майбутнього фаху. Однією з таких дисциплін є «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Ця дисципліна є важливою у системі підготовки, тому що забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи 06 червня 2022

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою. Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми 18 вересня 2023