Н У Х Т

Відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

03 листопада 2025

Відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

30 жовтня старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрій Пазяк провів відкрите заняття у групі ТІ-1-3, яке було присвячене ролі жирів в харчуванні людини.

На початку заняття студенти переглянули відео, в якому розглядались види і основні джерела жирів. Далі першокурсники прочитали й обговорили текст за темою заняття.

Основну частину заняття було присвячено відпрацюванню лексики, для чого було використано багато додаткового матеріалу. Заключна частина була відведена на відпрацювання граматичних структур теперішнього і майбутнього часів.

Викладач застосував комунікативний підхід, що дозволило здобувачам освіти обмінятися інформацію з приводу вибудовування збалансованої і здорової дієти англійською мовою.

Опублікований: 03-11-2025
Читайте також:
Акція «Серце до серця» – «Почуй світ!»

По всіх регіонах України з 2 по 22 квітня 2018 року проходить ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для дітей із вадами слуху. Долучилися до цієї акції студенти та викладачі Вінницького коледжу НУХТ.  Студентський актив коледжу отримав матеріал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акція «Серце до серця» – «Почуй світ!» 20 квітня 2018

Цінні інсайти про штучний інтелект від гостьового лектора

22 травня 2024 року для здобувачів освіти, викладачів і друзів факультету автоматизації і комп’ютерних систем прикладний науковець організації SQUAD (Ring Ukraine) Ігор Мулява прочитав відкриту лекцію «Штучний інтелект. Як його вчити?». Команда SQUAD об’єднує спеціалістів у інженерних напрямках, забезпеченні якості (QA), дослідженнях у сфері штучн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти про штучний інтелект від гостьового лектора 23 травня 2024

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

11 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи у форматі відеоконференції розпочалися публічні захисти кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Тепло привітали «перших ластівок» серед магістрів в.о. завідувачки кафедри Лариса Шаран і головуюча Ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи 15 лютого 2021

Тонкощі розроблення пробіотиків від представниці академічної спільноти з багаторічним досвідом

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вибіркової дисципліни «Технологія пробіотиків і вакцин» прослухали гостьову лекцію представниці академічної спільноти, фахівчині-практика, докторки біологічних наук, провідної наукової співробітниці відділу проблем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі розроблення пробіотиків від представниці академічної спільноти з багаторічним досвідом 22 квітня 2024