Н У Х Т

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

17 вересня 2021

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021».

Для ознайомлення здобувачів університету з досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наставницями груп Оленою Кохан і Ларисою Михонік була організована екскурсія для студентів груп ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5ск на цей захід демонстрації досягнень і здобутків харчової промисловості.

Здобувачі змогли ознайомитися зі стендами виробників харчової продукції, побачити в роботі демонстраційні зразки технологічного обладнання, дізнатися про сучасні технологічні інгредієнти, розширити свій кругозір щодо способів і матеріалів для пакування різних груп харчової продукції.

Окрім відвідування експозиції виставок, здобувачі разом із наставницями долучилися до роботи VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», де від доповідачів дізнались про існуючі проблеми галузі та шляхи їх вирішення, інноваційні розробки науковців профільних закладів вищої освіти України по удосконаленню асортименту кондитерських виробів і шляхи покращення їх харчової, біологічної, споживчої цінності; отримали тлумачення медиків щодо вимог до шкільного харчування, познайомилися з досвідом впровадження наукових розробок на підприємствах галузі.

Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною під час навчання наших здобувачів, зросте сам інтерес до навчання і, можливо, надихне когось на цікавий «стартап».

Колектив кафедри дякує виставковій фірмі ТОВ  «АССО Іnternational» за сприяння в організації такого необхідного і цікавого заходу.

Опублікований: 17-09-2021
Читайте також:
До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

13 квітня 2021 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» від Державної Асоціації розвитку туризму, у межах якої представлено низку проєктів компанії, розроблених для розвитку та підтримки туризму. Захід мав на меті сприяти посиленню співпраці між Урядом і Google на рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм» 14 квітня 2021

Як працює нейромаркетинг розповів здобувачам освіти head of sales компанії «Neurotrack»

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася Zoom-зустріч із head of sales компанії «Neurotrack» Анатолієм Клепачем. «Neurotrack» вивчає емоційні і поведінкові реакції цільової аудиторії за допомогою відстеження свідомих і несвідомих реакцій організму. Анатолій Клепач уже багато років працює у сфері прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працює нейромаркетинг розповів здобувачам освіти head of sales компанії «Neurotrack» 31 березня 2021

Пара-Best-2018

18 квітня 2018 року студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяли участь у міському конкурсі краси і талантів «Пара-Best». Захід відбувся за ініціативи Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради уже вшосте. За перемогу у конкурсі змагалися 7 пар, серед яких і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пара-Best-2018 19 квітня 2018

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

27 червня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018