Н У Х Т

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

17 вересня 2021

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021».

Для ознайомлення здобувачів університету з досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наставницями груп Оленою Кохан і Ларисою Михонік була організована екскурсія для студентів груп ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5ск на цей захід демонстрації досягнень і здобутків харчової промисловості.

Здобувачі змогли ознайомитися зі стендами виробників харчової продукції, побачити в роботі демонстраційні зразки технологічного обладнання, дізнатися про сучасні технологічні інгредієнти, розширити свій кругозір щодо способів і матеріалів для пакування різних груп харчової продукції.

Окрім відвідування експозиції виставок, здобувачі разом із наставницями долучилися до роботи VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», де від доповідачів дізнались про існуючі проблеми галузі та шляхи їх вирішення, інноваційні розробки науковців профільних закладів вищої освіти України по удосконаленню асортименту кондитерських виробів і шляхи покращення їх харчової, біологічної, споживчої цінності; отримали тлумачення медиків щодо вимог до шкільного харчування, познайомилися з досвідом впровадження наукових розробок на підприємствах галузі.

Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною під час навчання наших здобувачів, зросте сам інтерес до навчання і, можливо, надихне когось на цікавий «стартап».

Колектив кафедри дякує виставковій фірмі ТОВ  «АССО Іnternational» за сприяння в організації такого необхідного і цікавого заходу.

Опублікований: 17-09-2021
Читайте також:
Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся черговий майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова. Представив гостя декан факультету, професор Віктор Доценко. Цього разу фахівець презентував студентам кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 27 листопада 2018

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки 07 травня 2018

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту 19 квітня 2021

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулася гостьова лекція експертки з питань оброблення м’яса, виробництва м’ясних продуктів і картопляних виробів Світлани Наливайко. Пані Світлана, досвідчена підприємиця з міжнародним досвідом і директорка підприємства, поділилася зі здобувачами груп ХЧ-4-2, ХЧ-4-3ск, ХЧ-4-4 , ХМ-1-7 М, ТЖ-1-3М д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки 05 листопада 2024