Н У Х Т

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

17 вересня 2021

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021».

Для ознайомлення здобувачів університету з досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наставницями груп Оленою Кохан і Ларисою Михонік була організована екскурсія для студентів груп ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5ск на цей захід демонстрації досягнень і здобутків харчової промисловості.

Здобувачі змогли ознайомитися зі стендами виробників харчової продукції, побачити в роботі демонстраційні зразки технологічного обладнання, дізнатися про сучасні технологічні інгредієнти, розширити свій кругозір щодо способів і матеріалів для пакування різних груп харчової продукції.

Окрім відвідування експозиції виставок, здобувачі разом із наставницями долучилися до роботи VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», де від доповідачів дізнались про існуючі проблеми галузі та шляхи їх вирішення, інноваційні розробки науковців профільних закладів вищої освіти України по удосконаленню асортименту кондитерських виробів і шляхи покращення їх харчової, біологічної, споживчої цінності; отримали тлумачення медиків щодо вимог до шкільного харчування, познайомилися з досвідом впровадження наукових розробок на підприємствах галузі.

Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною під час навчання наших здобувачів, зросте сам інтерес до навчання і, можливо, надихне когось на цікавий «стартап».

Колектив кафедри дякує виставковій фірмі ТОВ  «АССО Іnternational» за сприяння в організації такого необхідного і цікавого заходу.

Опублікований: 17-09-2021
Читайте також:
Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 липня 2019

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Інтенсифікація структурних змін, що відбуваються у харчовій промисловості України, визначає попит на фахівців нової формації, які здатні успішно реалізовувати виробничі завдання щодо створення продукції оздоровчого та профілактичного призначення для населення України. Тенденції розвитку ринку праці та високі вимоги працедавців до підготовки молодих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 31 січня 2022

Інтернет-пошук – вчимося робити це правильно і безпечно

Інтернет усе впевненіше займає місце основного джерела отримання інформації з різних сфер нашого життя. Не можна знецінювати його роль і у науковій та педагогічній діяльності. Водночас слід пам'ятати, що не вся наведена інформація має однаковий рівень достовірності. Знання ефективних методів пошуку інформації дає змогу знаходити потрібну інформацію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-пошук – вчимося робити це правильно і безпечно 03 травня 2024

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 21 вересня 2023