Н У Х Т

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

17 вересня 2021

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021».

Для ознайомлення здобувачів університету з досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наставницями груп Оленою Кохан і Ларисою Михонік була організована екскурсія для студентів груп ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5ск на цей захід демонстрації досягнень і здобутків харчової промисловості.

Здобувачі змогли ознайомитися зі стендами виробників харчової продукції, побачити в роботі демонстраційні зразки технологічного обладнання, дізнатися про сучасні технологічні інгредієнти, розширити свій кругозір щодо способів і матеріалів для пакування різних груп харчової продукції.

Окрім відвідування експозиції виставок, здобувачі разом із наставницями долучилися до роботи VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», де від доповідачів дізнались про існуючі проблеми галузі та шляхи їх вирішення, інноваційні розробки науковців профільних закладів вищої освіти України по удосконаленню асортименту кондитерських виробів і шляхи покращення їх харчової, біологічної, споживчої цінності; отримали тлумачення медиків щодо вимог до шкільного харчування, познайомилися з досвідом впровадження наукових розробок на підприємствах галузі.

Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною під час навчання наших здобувачів, зросте сам інтерес до навчання і, можливо, надихне когось на цікавий «стартап».

Колектив кафедри дякує виставковій фірмі ТОВ  «АССО Іnternational» за сприяння в організації такого необхідного і цікавого заходу.

Опублікований: 17-09-2021
Читайте також:
Традиція, що дарує нові можливості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалася чудова традиція ділитися фото домашніх пасок, які студенти готували і прикрашали самостійно або разом із рідними. Ініціаторки заходу – доцентки кафедри, наставниці академічних груп 1-3 курсу. Випікання пасок до Великодня – важливе та відповідальне завдання, якому приділяють баг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиція, що дарує нові можливості 23 квітня 2025

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019

Ми переможемо, Батьку!

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила 209-ї річницю з Дня народження Тараса Шевченка – Батька Української Нації. Постать Тараса Шевченка особливо актуальна сьогодні, коли Україна знову бореться з російським імперіалізмом за свою Незалежність. Слова Кобзаря також воюють та надихають українців і в тилу, і на передовій. Так, під час тематичних бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми переможемо, Батьку! 10 березня 2023

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Відбулася зустріч завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца та гаранта освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Віталія Прибильського зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання. На зустрічі магістранти були ознайомлені з компонентами освітньої програми та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» 01 червня 2022