Н У Х Т

Формат профорієнтації – пізнавальні лекції та мотивуючі бесіди

30 вересня 2024

Формат профорієнтації – пізнавальні лекції та мотивуючі бесіди

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко та викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і Юлія Бондаренко завітали з ознайомлювальною лекцією про харчові добавки у складі харчових продуктів на виховну годину до здобувачів випускової групи ВХК 21 Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету.

Лекторки ознайомили слухачів з поняттям «харчові добавки», їх класифікацією, особливостями позначення та критеріями, відповідно до яких харчова добавка може бути включена до складу харчового продукту.

Також під час зустрічі Оксана Кочубей-Литвиненко, Олена Білик і Юлія Бондаренко провели мотиваційну бесіду щодо важливості продовження ступеневої освіти, ознайомили слухачів з освітніми послугами НУХТ та закликали доєднатися до чатів університету.

Викладачки щиро вдячні класній керівниці випускової групи ВХК 21 Ользі Дем’яненко за запрошення та організацію онлайн-зустрічі під час виховної години.

Опублікований: 30-09-2024
Читайте також:
Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до скл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг 11 січня 2024

Педагогічна практика: відкриваємо мікросвіт разом!

Наскільки захопливим може бути світ під мікроскопом відкрили здобувачі першого курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» під час першої, нарешті дійсно справжньої лабораторної роботи в лабораторії, опановуючи тему «Організація мікробіологічної лабораторії. Будова мікроскопа, техніка мікроскопії» в рамках дисципліни «Біологія клітин». Цю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: відкриваємо мікросвіт разом! 04 квітня 2025

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі

Доцентки кафедри екології та екоменеджменту Оксана Ничик, Наталія Бублієнко та Ольга Тогачинська взяли участь у підвищенні кваліфікації на тему «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО «Прогресильні» – знаного в Україні об'єднання освітян, студентів і публічних управлінців. Лекції на теми «Дизайн-мислення для осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі 10 грудня 2024

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

До дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ підготували онлайн-виставку видань із галузевого машинобудування, інжинірингу харчових і біотехнологічних виробництв, технологічного обладнання харчових і фармацевтичних виробництв за період з 2000-2021 рр., що знаходяться у фондах бібліо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 18 січня 2022