Н У Х Т

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості компанії «М'ясторія»

21 жовтня 2021

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості  компанії «М'ясторія»

Гостьовий діджиталізований лекторій «Актуальність впровадження системи НАССР в закладах гостинності. Труднощі з якими стикаються власники при впровадженні системи якості» від керівниці відділу якості української компанії «М'ясторія» Аліни Тихої для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся під час проведення лекційного заняття «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за участі викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олега Кузьміна та асистентки Владлени Михайленко.

Лекцію спікерка розпочала з історії створення компанії та її концепції, оскільки «М’ясторія» – одна з найбільш динамічно зростаючих мереж м'ясних магазинів-ресторанів в Україні. Вони перші, хто розробив унікальну концепцію м'ясного магазину-ресторану.

Лекторка захоплено розповідала про особливості мармурового м’яса, відмінності нашої сировини від зарубіжної, наголошувала на досвіді світових виробників м’ясної продукції та окремо приділила увагу витримці м’яса, зауваживши, що нещодавно вони запатентували третю витримку «Butter».

Другу частину лекторію стейкхолдерка деталізувала на факапах, із якими зіштовхнулась їх компанія при впровадженні системи НАССР. Детально описувала, яким чином вони уникають перехрещування потоків руху сировини і готової продукції та можливості їх розподілення в часі, якими нормативними документами компанія керувалася при впровадженні системи, розповіла про проходження внутрішніх аудитів і поділилася секретами успішного проходження зовнішніх аудитів.

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підтримували жваву комунікацію з гостьовою лекторкою, задавали Аліні Тихій різноманітні запитання. У свою чергу гостя з радістю давала рекомендації щодо успішного ведення ресторанного бізнесу.

Колектив кафедри дякує Аліні Тихій за нові інсайти, сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки, чекає на нові зустрічі та сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 21-10-2021
Читайте також:
Вшанування пам’яті жертв Голодомору на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку наприкінці листопада в Україні відзначають траурну дату – День пам'яті жертв Голодомору. Цього дня ми вшановуємо пам'ять усіх людей, які загинули під час трьох голодоморів у ХХ столітті. Дата встановлена з метою вшанування пам'яті мільйонів загиблих українців, що стали жертвами геноциду радянської влади. Цього року вшанування пам'яті жертв с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вшанування пам’яті жертв Голодомору на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2023

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Дулька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» в номінації «Готельно-ресторанна справа». Конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти та нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023» 23 травня 2024

Рослинні біологічно активні речовини, як основа лікарських препаратів

Чи знали ви, що речовина карвон, яка добувається із плодів укропу запашного, є чудовим спазмалітиком? Або, чи чули ви про глікозидкорглікон, який екстрагують із конвалії? Його застосовують для зменшення явища недостатності міокарда. Або, що поряд із валеріаною одним із найкращих заспокійливих препаратів є лікарський засіб на основі горицвіту. І це ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рослинні біологічно активні речовини, як основа лікарських препаратів 12 червня 2023

Лекція з вибіркової дисципліни для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

25 березня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Бондаренко з вибіркової дисципліни «Фізіологічно-функціональні інгредієнти у технологіях борошняних та кондитерських виробів», яку вона прочитала для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з вибіркової дисципліни для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 березня 2024