Н У Х Т

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості компанії «М'ясторія»

21 жовтня 2021

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості  компанії «М'ясторія»

Гостьовий діджиталізований лекторій «Актуальність впровадження системи НАССР в закладах гостинності. Труднощі з якими стикаються власники при впровадженні системи якості» від керівниці відділу якості української компанії «М'ясторія» Аліни Тихої для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся під час проведення лекційного заняття «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за участі викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олега Кузьміна та асистентки Владлени Михайленко.

Лекцію спікерка розпочала з історії створення компанії та її концепції, оскільки «М’ясторія» – одна з найбільш динамічно зростаючих мереж м'ясних магазинів-ресторанів в Україні. Вони перші, хто розробив унікальну концепцію м'ясного магазину-ресторану.

Лекторка захоплено розповідала про особливості мармурового м’яса, відмінності нашої сировини від зарубіжної, наголошувала на досвіді світових виробників м’ясної продукції та окремо приділила увагу витримці м’яса, зауваживши, що нещодавно вони запатентували третю витримку «Butter».

Другу частину лекторію стейкхолдерка деталізувала на факапах, із якими зіштовхнулась їх компанія при впровадженні системи НАССР. Детально описувала, яким чином вони уникають перехрещування потоків руху сировини і готової продукції та можливості їх розподілення в часі, якими нормативними документами компанія керувалася при впровадженні системи, розповіла про проходження внутрішніх аудитів і поділилася секретами успішного проходження зовнішніх аудитів.

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підтримували жваву комунікацію з гостьовою лекторкою, задавали Аліні Тихій різноманітні запитання. У свою чергу гостя з радістю давала рекомендації щодо успішного ведення ресторанного бізнесу.

Колектив кафедри дякує Аліні Тихій за нові інсайти, сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки, чекає на нові зустрічі та сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 21-10-2021
Читайте також:
Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови

Студенти групи БТ-1-1 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали актуальність професії біотехнолога та її зв’язок із іншими цікавими сферами діяльності. Група була поділена навпіл, і кожний мав можливість представити як професію біотехнолога, так і іншу професію, поєднавши її зі своєю спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови 03 квітня 2021

Завершилася зимова «Школа молодого лідера»

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся випускний зимової «Школи молодого лідера». Авторкою ідеї проєкту, натхненною стратегкою, лідеркою команди однодумців і засновницею школи є голова Первинної профспілкової організації студентів Катерина Осійчук. Взяти участь у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася зимова «Школа молодого лідера» 06 січня 2021

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Ще один партнер кафедри біотехнології та мікробіології – одна з найсучасніших та провідних фармацевтичних компаній «Фармацевтична фірма«Дарниця» люб’язно провела екскурсію для учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. 24 квітня гості НУХТ мали змогу побачити сучасне фармацевтичне обладнання та сам технологічний процес пригот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

Розпізнавати свої сильні та слабкі сторони для успіху в професійному та особистому житті вчилися студенти ННІХТ

12 березня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк провела відкрите заняття з вибіркової дисципліни «Everyday English» для студентів 2-го курсу групи ТІ 2-1, спеціальності  181 «Харчові технології». Тема практичного заняття – «Family. Adjectives of personality». На занятті були присутні викладачі кафедри, ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпізнавати свої сильні та слабкі сторони для успіху в професійному та особистому житті вчилися студенти ННІХТ 13 березня 2019