Н У Х Т

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

31 травня 2021

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів.

Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформації, варіаціям розміщення апаратурно-технологічних схем, планів підприємств, цехів, дільниць.

Також викладачка навела приклади планів цеху та генерального, які можуть бути використанні у кваліфікаційній роботі для представлення елементів систем управління безпечністю харчовою продукцією.

Особлива активність доцента Василя Сидора, професорки Лариси Арсеньєвої та інших колег дала можливість визначитись із основними вимогами до графічної частини випускових робіт усім керівникам і запропонувати здобувачам різні варіанти виконання і представлення графічної частини роботи. 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі

19 травня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності. Про використання  буктрейлера  і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі 23 травня 2022

Сучасні ресторанні технології опановують здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи імплементують в освітній процес інноваційні методи викладання. Протягом весняного семестру третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» опановували практичне застосування сучасних ресторанних технологій. Засвоєння теоретичного матеріалу відбувалося під час лабораторних занять у техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні ресторанні технології опановують здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 травня 2024

Туристичними стежками Європи

Напередодні Всесвітнього дня туризму учасники Євроклубу Волинського фахового коледжу НУХТ здійснили віртуальну подорож туристичними стежками Європи. Студенти групи ГРС-21 під керівництвом викладача Оксани Харковської розробили цікаві англомовні презентації про відомі та незнайомі пам’ятки архітектури та природи у європейських країнах. Частина євр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Туристичними стежками Європи 29 вересня 2020

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 відбувся захист дисертаційної роботи «Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним. Науковий консультант – професор,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 квітня 2021