Н У Х Т

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

31 травня 2021

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів.

Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформації, варіаціям розміщення апаратурно-технологічних схем, планів підприємств, цехів, дільниць.

Також викладачка навела приклади планів цеху та генерального, які можуть бути використанні у кваліфікаційній роботі для представлення елементів систем управління безпечністю харчовою продукцією.

Особлива активність доцента Василя Сидора, професорки Лариси Арсеньєвої та інших колег дала можливість визначитись із основними вимогами до графічної частини випускових робіт усім керівникам і запропонувати здобувачам різні варіанти виконання і представлення графічної частини роботи. 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочався захист курсових робіт із дисципліни «Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів» студентами хіміками-технологами ІІІ курсу. Цього року 40 студентів у науково-дослідних лабораторіях кафедри провели власні дослідження, направлені на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу 24 травня 2019

Участь у наукових конференціях – перша апробація власних експериментальних досліджень здобувачів

У цей непростий час доволі важко відволіктися від ситуації в країні. Проте, навіть у таких умовах вітчизняна наука продовжує розвиватися. Так, наприклад, учасниці гуртка «BIOTECH» Валентина Жданюк (здобувачка освітнього ступеня «магістр») та Аня Воробей (здобувачка освітнього ступеня «бакалавр») під керівництвом професорки кафедри біотехнології і м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у наукових конференціях – перша апробація власних експериментальних досліджень здобувачів 28 жовтня 2022

НУХТ – на Фестивалі морозива

Кафедра технології молока і молочних продуктів взяла активну участь у відкритті та проведенні свята солодощів і розваг «Фестиваль морозива» у межах Дня знань. Організатор заходу, що відбувся в Українському домі на Європейській площі, - Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти». У святкуванні брала участь академічна група с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на Фестивалі морозива 03 вересня 2019

Призеркою Чемпіонату України з хокею серед жінок стала студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студентка 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Дар’я Супрун  у складі команди «Автомобіліст» брала участь у Чемпіонаті України з хокею серед жінок 2018-2019. Участь у 3-му Чемпіонаті України з хокею серед жінок брали три клуби: «Пантери» (Харків), «Україночка (Київ) і новачок чемпіонату «Автомобіліст» (Київ). Вболівальники команд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призеркою Чемпіонату України з хокею серед жінок стала студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2019