Н У Х Т

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

02 листопада 2020

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

Доцентки Тетяна Осьмак і Ульяна Кузьмик та асистентка Оксана Басс кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали вебінар у рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» по обміну досвідом у диджиталізації освіти «The Unicheck educational community», що відбувся за участі спікерів із провідних закладів освіти Харкова.

Діяльність проєкту Academic IQ спрямована на підтримку українських ЗВО задля розвитку внутрішньої системи забезпечення академічної доброчесності та якості освіти. Одним із ключових завдань Проєкту є надання навчальної та технічної підтримки персоналу центрів внутрішнього забезпечення якості освіти ЗВО чи їх відповідників у створенні ефективної моделі моніторингу якості освіти, виявленні ключових проблем і  причин порушень принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу, та надання експертних рекомендацій зі вдосконалення якості освіти в ЗВО.

Команда Проєкту об’єднує міжнародних і національних експертів у сфері академічної доброчесності та якості освіти, викладачів, науковців та управлінців проєктами з розвитку з досвідом консультування ЗВО у покращенні якості освіти та розвитку корпоративної етики.

Досвід провідних закладів освіти Харкова допоможе розвивати онлайн-освіту та покращить процес впровадження академічної доброчесності серед здобувачів.

 

Опублікований: 02-11-2020
Читайте також:
Стартувала державна атестація наукової діяльності закладів вищої освіти

Почалася державна атестація наукових напрямів університетів, підпорядкованих МОН. За її результатами оцінять ефективність наукової діяльності у вишах за останні 5 років. Відповідний наказ був розміщений на сайті Міністерства. Для проходження оцінювання закладам вищої освіти потрібно оновити та подати до МОН в електронному та паперовому вигляді зая...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала державна атестація наукової діяльності закладів вищої освіти 11 серпня 2020

В університеті відкрито ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

2 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося урочисте відкриття XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання студентської молоді до вивчення української мови. Зважаючи на карантинні обмеження, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відкрито ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 03 листопада 2021

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта». Із дотриманням усіх карантинних обмежень,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства 03 листопада 2021

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу

З 18 по 22 жовтня 2018 року, у рамках роботи наукового гуртка «Спортивний туризм» під керівництвом викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва відбулося традиційне колективне сходження на гору Говерла. Участь у туристичному заході брали студенти 2, 3 і 4 курсів спеціальності «Туризм» та їх друзі. У рамках екскурсійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу 22 жовтня 2018