Н У Х Т

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

02 листопада 2020

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

Доцентки Тетяна Осьмак і Ульяна Кузьмик та асистентка Оксана Басс кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали вебінар у рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» по обміну досвідом у диджиталізації освіти «The Unicheck educational community», що відбувся за участі спікерів із провідних закладів освіти Харкова.

Діяльність проєкту Academic IQ спрямована на підтримку українських ЗВО задля розвитку внутрішньої системи забезпечення академічної доброчесності та якості освіти. Одним із ключових завдань Проєкту є надання навчальної та технічної підтримки персоналу центрів внутрішнього забезпечення якості освіти ЗВО чи їх відповідників у створенні ефективної моделі моніторингу якості освіти, виявленні ключових проблем і  причин порушень принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу, та надання експертних рекомендацій зі вдосконалення якості освіти в ЗВО.

Команда Проєкту об’єднує міжнародних і національних експертів у сфері академічної доброчесності та якості освіти, викладачів, науковців та управлінців проєктами з розвитку з досвідом консультування ЗВО у покращенні якості освіти та розвитку корпоративної етики.

Досвід провідних закладів освіти Харкова допоможе розвивати онлайн-освіту та покращить процес впровадження академічної доброчесності серед здобувачів.

 

Опублікований: 02-11-2020
Читайте також:
Продуктивний діалог у рамках моніторингу освітньо-професійних програм «Прикладна механіка»

23 січня 2023 року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся локальний моніторинг освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Обговорення проводилося в режимі zoom-конференції робочою групою моніторингу. Були присутні завідувачка кафедри, професорка Людмила Кривопляс-Володіна, гарант бак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивний діалог у рамках моніторингу освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» 24 січня 2023

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли професор Валерій Махинько, доцентки Наталія Фалендиш і Лариса Михонік, асистентка Оксана До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2022

Відзнаки за плідну працю

Колектив нашого університету складається зі справжніх патріотів вишу, висококласних досвідчених професіоналів, що мають великий і викладацький, і науковий, і практичний досвід. Вони віддаються своїй головній місії – навчанню молодого покоління з усім запалом й ентузіазмом попри труднощі, що виникають на цьому шляху і виклики сьогодення. Адміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за плідну працю 10 вересня 2020

Чудова нагода

29-31 травня 2018 року у бізнес-центрі «Торонто-Київ» відбудеться Міжнародний форум «Cosmetics Ukraine-2018», у рамках якого традиційно працюватиме секція «Освіта і кар’єра», де зберуться досвідчені фахівці, лідери ринку, а також студенти, випускники профільних вишів, зацікавлені в професійному та кар’єрному розвитку. Міжнародні освітні фонди висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода 22 січня 2018