Н У Х Т

«Wine» на черговому засіданні Movie Club

14 листопада 2024

«Wine» на черговому засіданні Movie Club

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує активно застосовувати різноманітні форми для навчання іноземній мові, зокрема англійській, і всебічного розвитку здобувачів вищої освіти, серед яких незмінною популярністю користується Movie Club.

13 листопада доцентка Ольга Нежива і старша викладачка Людмила Юрчук провели чергове засідання кіноклубу. Перед початком перегляду фільму, слово взяла завідувачка відділу інформаційних технологій науково-технічної бібліотеки університету Інна Путіліна, й ознайомила здобувачів освіти з цифровими технічними можливостями бібліотеки, що допоможуть у написанні кваліфікаційних магістерських робіт.

Викладачки подискутували зі студентами-магістрантами Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за результатами перегляду фільму «Wine».

Цей фільм – про багату історію та смаки культових вин, де кожний глядач занурюється у мандрівку світом вина від сміливого «Каберне Совіньйон» до універсального «Мерло».

Після перегляду фільму здобувачі освіти поговорили не тільки про європейський ринок вин, а й про український. А студент групи КТ-1-15М Олександр Копитко навіть провів невеликий майстер-клас щодо розпізнавання оригінальної марки вина від можливих підробок.

Найбільш активними учасниками в обговоренні теми фільму були Крістіна Гуленко, Діана Ростовецька, Марина Гультяєва, Дарина Михайленко, Тетяна Ніколаєва, Матвій Зоря, Олексій Яковлев (всі – група ХТ-1-15М), Олександр Копитко, Олександр Белінський, Февзі Абкадиров (всі – група КТ-1-15М).

Організаторки заходу щиро вдячні за гостинність колективу науково-технічної бібліотеки та особисто Інні Путіліній за тісну співпрацю з кафедрою.

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Підсумки і плани

Наприкінці грудня під головуванням ректора університету Олександра Шевченка відбулося останнє в 2023-му році спільне засідання організаційного і наукового комітетів із забезпечення реалізації довгострокового науково-дослідного і просвітницького проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». Підсумки роботи конференцій підвів голова Київ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки і плани 02 січня 2024

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) ступенів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної і заочної форми навчання. До захисту були представлені дипломні роботи за сучасною тематикою, сформованою з урахуванням актуальних проблемних питань із обліку, аналі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту 27 лютого 2019

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання. Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзамен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу 17 лютого 2017

Науковий потенціал здобувачів-обліковців

У рамках проведення ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання підсекції кафедри обліку і аудиту. Молоді науковці представили свої дослідження, у яких висвітлили актуальні питання обліку, економічного анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий потенціал здобувачів-обліковців 15 квітня 2024