Н У Х Т

«Wine» на черговому засіданні Movie Club

14 листопада 2024

«Wine» на черговому засіданні Movie Club

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує активно застосовувати різноманітні форми для навчання іноземній мові, зокрема англійській, і всебічного розвитку здобувачів вищої освіти, серед яких незмінною популярністю користується Movie Club.

13 листопада доцентка Ольга Нежива і старша викладачка Людмила Юрчук провели чергове засідання кіноклубу. Перед початком перегляду фільму, слово взяла завідувачка відділу інформаційних технологій науково-технічної бібліотеки університету Інна Путіліна, й ознайомила здобувачів освіти з цифровими технічними можливостями бібліотеки, що допоможуть у написанні кваліфікаційних магістерських робіт.

Викладачки подискутували зі студентами-магістрантами Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за результатами перегляду фільму «Wine».

Цей фільм – про багату історію та смаки культових вин, де кожний глядач занурюється у мандрівку світом вина від сміливого «Каберне Совіньйон» до універсального «Мерло».

Після перегляду фільму здобувачі освіти поговорили не тільки про європейський ринок вин, а й про український. А студент групи КТ-1-15М Олександр Копитко навіть провів невеликий майстер-клас щодо розпізнавання оригінальної марки вина від можливих підробок.

Найбільш активними учасниками в обговоренні теми фільму були Крістіна Гуленко, Діана Ростовецька, Марина Гультяєва, Дарина Михайленко, Тетяна Ніколаєва, Матвій Зоря, Олексій Яковлев (всі – група ХТ-1-15М), Олександр Копитко, Олександр Белінський, Февзі Абкадиров (всі – група КТ-1-15М).

Організаторки заходу щиро вдячні за гостинність колективу науково-технічної бібліотеки та особисто Інні Путіліній за тісну співпрацю з кафедрою.

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Навчальне практичне заняття-екскурсія «Київ гастрономічний»

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 2 курсу спеціальності «Туризм» пройшли екскурсію «Київ гастрономічний». Підготовка до її проведення почалася ще за два тижні на першому практичному занятті. Саме тоді, визначивши маршрут і обравши локації для показу, здобувачі почали готувати презентаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальне практичне заняття-екскурсія «Київ гастрономічний» 26 вересня 2022

Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю

23 травня відбулися цікаві зустрічі викладачів кафедри міжнародної економіки та студентів третього курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» зі старшокласниками із закладів освіти Рівненської області – Тинненського ліцею та Клесівського ліцею. Викладачі розповіли учням про наш університет, спеціальності та освітні програми. За якими зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю 24 травня 2024

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 грудня 2021

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств

Безцінний досвід отримали і поглибили теоретичні знання студенти у делікатес-маркеті «Le Silpo». Керуюча супермаркетом Галина Дрейт зацікавила слухачів особливостями роботи закладу, зокрема функціонування системи маркетингу на підприємстві і планування маркетингової діяльності зі врахуванням сучасних інновацій. Під час екскурсії представила основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств 28 жовтня 2019