Н У Х Т

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності

17 квітня 2018

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності

Студенти 1 і 2 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи Ларисою Шаран, Тетяною Голіковою і Оксаною Кирпіченковою відвідали один із провідних мережевих готелів м Києва «Holiday Inn». Тренінг-менеджер готелю надала студентам можливість детально ознайомитись з усіма структурними підрозділами підприємства, і в першу чергу – з номерним фондом.

Екскурсанти побували в номерах декількох категорій, що користуються найбільшою популярністю серед бізнес-туристів – двомісний стандарт (Standard Room) та двомісний покращений (Executive Room), а також категорії «люкс» (Suite), де вони мали можливість з’ясувати відмінності в облаштуванні номерів. Далі студенти ознайомились із роботою служби експлуатації номерного фонду, дізналися порядок прибирання номерів і керування роботою департаменту Housekeeping, у тому числі особливості поповерхового обслуговування, а також роботу пральні та білизняної.

Студенти відвідали тренажерну залу, що знаходиться на найвищому поверсі готелю, має чудовий вид на центр Києва і є доступною лише для гостей готелю. Крім того, студенти побачили організацію виробництва в ресторані готелю, побували в цехах: оброблення овочів і фруктів, м’ясо-рибному, борошняному та доготівельному. Наприкінці екскурсії студенти завітали до конференц-зали «Gorodetskiy Suit», оснащеної найновішим обладнанням для проведення перемовин і нарад із можливістю синхронного перекладу, що є затребуваним і актуальним для сучасного бізнесу.

Тренінг-менеджер готелю «Holiday Inn» надала відповіді на численні питання, що виникали у студентів, наголосила на актуальності англомовних проектів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», оскільки 95 % персоналу, що контактують із гостями, мають вільно володіти англійською мовою. Також охарактеризувала функціональні вимоги до фахівців у сфері гостинності, програми лояльності для гостей, заохочення для персоналу готелю і люб’язно запросила наших студентів спочатку для практичної підготовки, а згодом і до роботи в дружньому колективі персоналу готелю «Holiday Inn».

Опублікований: 17-04-2018
Читайте також:
По особливому відзначили день народження Миколи Гоголя на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася чергова онлайн-прем’єра відеовистави, створеної колективом акторів Театру на Подолі в межах арт-проєкту «Театр-360 градусів». У день народження Миколи Гоголя аматорський колектив представив глядачу своє бачення повісті «Шинель». Завдяки тому, що квитки на виставу протягом десяти днів були безкоштовними, до перегляду долучилися здобувачі Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

По особливому відзначили день народження Миколи Гоголя на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 квітня 2021

Театральний сезон від Профспілки НУХТ

26 листопада 2019 року профспілковці мали змогу, завдячуючи Профспілці НУХТ, переглянути виставу режисера-постановника Ігоря Славинського «Льовушка» за оповіданнями Анатолія Крима у театрі на Подолі. Червоною ниткою через всю виставу простежується основна думка: «Люди все найголовніше залишають на потім, і серед цього найголовнішого є ті слова, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Театральний сезон від Профспілки НУХТ 27 листопада 2019

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішувала успішна атестація здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеню «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала у складі доценток кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруші, Наталії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції 02 липня 2024

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів 24 лютого 2023