Н У Х Т

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету

01 травня 2024

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету

Творчо готуються до святкування Великодня наші здобувачі освіти. 29 та 30 квітня в університеті пройшов майстер-клас з писанкарства від студентської ради університету. Всі охочі могли навчитися або розвинути свої навички цієї давньої техніки. Також за допомогою приймальної комісії до участі були запрошені учні декількох шкіл.

Мистецтву писанкарства навчала голова благодійного сектору студради Аліна Молошаг.

Учасники майстер-класу могли створити свою унікальну писанку (без трафаретів) для воїнів ЗСУ. Всі такі вироби будуть відправлені для захисників на фронт у Сумському напрямку. Також кожен міг принести з собою яйце, щоб зробити подаруночки для своїх рідних і друзів.

У наявності було багато зразків розпису, тож кожна писанка вийшла яскравою, креативною й неповторною. Сподіваємося, учасники заходу користуватимуться здобутими навичками й надалі, а гарний настрій, подарований творчим спілкуванням, залишиться з ними надовго.

Організатори вдячні всім, хто долучився й бажають мирного неба і тихого Великодня! Ми ж дякуємо нашій активній студентській раді за цю прекрасну ініціативу! Писанка своїми руками – це круто!

Опублікований: 01-05-2024
Читайте також:
Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту

Днями в університеті відбулася змістовна й результативна зустріч із представниками провідних коледжів України – першими випускниками пілотної благодійної програми підтримки закладів фахової передвищої освіти сучасним навчальним обладнанням. Ініціатива реалізована за сприяння МОН України, Команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту 29 вересня 2025

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 жовтня 2020

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

Щоб зацікавити майбутніх вступників нашим університетом і допомогти з вибором майбутньої професії студенти-біотехнологи групи БТ-2-1 Максим Клименко та Вікторія Самойленко відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей із випускною групою біохімічного напрямку Технічного ліцею міста Києва та запросили їх до дружної сім’ї факультету біотехнології та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей 14 вересня 2023