Н У Х Т

Завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 червня 2020

Завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса. До складу комісій увійшли професор Вікторія Дорохович, доценти Наталія  Фалендиш та Олена Кохан, старший викладач Віталій Малиновський. Цього року захисти кваліфікаційних робіт пройшли у форматі online-конференцій ZOOM, які організували секретарі комісій, асистенти Людмила Бурченко та Оксана Онофрійчук.

Під час захисту здобувачі представили проекти, як із технічного переоснащення діючих підприємств, так і нових хлібозаводів, кондитерських фабрик і цехів, підприємств із виробництва харчоконцентратів. Особливо цінними з практичної точки зору були роботи, присвячені технічному переоснащенню таких діючих підприємств, як хлібний цех № 7 і сухарно-баранковий цех № 8 ТОВ «Київхліб», ТОВ «КФ Східні солодощі», ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат», ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика», ПП «Лукас», кондитерського цеху УССП «Київський хлібопекарський комплекс», кондитерського цеху ТОВ «Наша булочка», ТОВ «Солодка мрія Вінниця», хлібокомбінату в місті Черкаси тощо.

У кваліфікаційних роботах було здійснене обґрунтування запропонованих заходів, що враховували останні досягнення в технології і техніці, досвід роботи передових підприємств, наведені технологічні розрахунки, здійснений підбір сучасного технологічного обладнання,  наведені заходи з технохімічного контролю якості сировини та готової продукції, охорони праці та енергозбереження. Під час захисту кваліфікаційних робіт здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки та уміння  доводити доцільність запропонованих у роботах технологічних та інженерних рішень, які  сприятимуть підвищенню якості продукції, розширенню асортименту, механізації процесів, зменшенню технологічних втрат і затрат, підвищенню конкурентоспроможності продукції.

За результатами захисту усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Колектив кафедри вітає здобувачів із присвоєнням освітнього ступеню «Бакалавр» і бажає успіхів!

 

Опублікований: 18-06-2020
Читайте також:
Як вчити англійську легко та цікаво

Питання важливості володіння англійською мовою в професійному становленні особистості стало основним під час тренінгу «Happy Easy English», який провела викладачка фахових дисциплін Волинського фахового коледжу нашого університету Вікторія Кавара. Вона наголосила на тому, що знання іноземної мови дає ширші професійні перспективи, можливості спілкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вчити англійську легко та цікаво 13 січня 2021

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії Анастасії Різник. Анастасія Різник представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з вівсяного толокна» (наукові керівники – професор, д.т.н. Віктор Доценко, професорка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 11 вересня 2023

410 км подолала наша здобувачка для наближення Перемоги

Сила тіла і духу нашої молоді вражає! 3-4 вересня здобувачка кафедри маркетингу Ірина Рибалкіна взяла участь у екстремальному триатлоні KYIVMAN-2022, який цього року був повністю благодійним і відкрив збір коштів на допомогу медичній роті підрозділу ЗСУ. Для наближення нашої Перемоги учасники подолали 410 км дистанції: 350 км велозаїзду, марафон н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

410 км подолала наша здобувачка для наближення Перемоги 16 вересня 2022

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

Всесвітній день туризму та День туризму в Україні у 2023 році проходив під гаслом «Tourism & Green Investment». Всесвітня туристична організація UNWTO визначила інвестиції одним із ключових пріоритетів для відновлення та майбутнього зростання і розвитку туризму. Зараз час для нових інноваційних рішень, а не лише для традиційних інвестицій, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні 28 вересня 2023