Н У Х Т

Завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 червня 2020

Завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса. До складу комісій увійшли професор Вікторія Дорохович, доценти Наталія  Фалендиш та Олена Кохан, старший викладач Віталій Малиновський. Цього року захисти кваліфікаційних робіт пройшли у форматі online-конференцій ZOOM, які організували секретарі комісій, асистенти Людмила Бурченко та Оксана Онофрійчук.

Під час захисту здобувачі представили проекти, як із технічного переоснащення діючих підприємств, так і нових хлібозаводів, кондитерських фабрик і цехів, підприємств із виробництва харчоконцентратів. Особливо цінними з практичної точки зору були роботи, присвячені технічному переоснащенню таких діючих підприємств, як хлібний цех № 7 і сухарно-баранковий цех № 8 ТОВ «Київхліб», ТОВ «КФ Східні солодощі», ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат», ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика», ПП «Лукас», кондитерського цеху УССП «Київський хлібопекарський комплекс», кондитерського цеху ТОВ «Наша булочка», ТОВ «Солодка мрія Вінниця», хлібокомбінату в місті Черкаси тощо.

У кваліфікаційних роботах було здійснене обґрунтування запропонованих заходів, що враховували останні досягнення в технології і техніці, досвід роботи передових підприємств, наведені технологічні розрахунки, здійснений підбір сучасного технологічного обладнання,  наведені заходи з технохімічного контролю якості сировини та готової продукції, охорони праці та енергозбереження. Під час захисту кваліфікаційних робіт здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки та уміння  доводити доцільність запропонованих у роботах технологічних та інженерних рішень, які  сприятимуть підвищенню якості продукції, розширенню асортименту, механізації процесів, зменшенню технологічних втрат і затрат, підвищенню конкурентоспроможності продукції.

За результатами захисту усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Колектив кафедри вітає здобувачів із присвоєнням освітнього ступеню «Бакалавр» і бажає успіхів!

 

Опублікований: 18-06-2020
Читайте також:
Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу». Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 13 листопада 2019

Кожний день – про важливе!

Науково-дослідна робота – один із векторів діяльності спільноти Вінницького фахового коледжу НУХТ. У обласному конкурсі проєктів податкових реформ серед здобувачів фахової передвищої освіти бачення багатьох переваг, у тому числі екологічності зеленого транспорту висловив майбутній фахівець з автомобільного транспорту Богдан Мошніков. Проте, студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожний день – про важливе! 28 грудня 2023

Рекламісти в тренді!

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової для здобувачів третього курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». У межах викладання дисципліни «Дизайн у рекламі та PR» вона розказала про актуальні тренди у графічному дизайні. Майбутні рекламісти дізналися, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламісти в тренді! 05 грудня 2023