Н У Х Т

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 жовтня 2020

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

В умовах карантинних обмежень важливою для магістрантів є можливість дистанційного навчання і підготовки до виконання магістерської роботи. Зокрема, проведення інформаційного пошуку за темою наукових досліджень.

Науково-технічна бібліотека НУХТ має значну кількість ресурсів, працювати з якими можна через Інтернет. Про особливості їх використання магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла провідний фахівець відділу інформаційних технологій нашої бібліотеки Валентина Каленська.

Під час Zoom-конференції в режимі реального часу магістранти ознайомилися з можливостями пошуку необхідної інформації в університетському репозитарії та електронному каталозі бібліотеки. Паралельно з доповіддю Валентина Каленська відповідала на запитання магістрантів і давала доречні поради щодо роботи з різними видами наукової інформації та правилами оформлення посилань на неї у майбутній науковій роботі.

Закінчилася доповідь нагадуванням, що на сайті бібліотеки у вільному доступі розміщені інструкції щодо різних сфер використання згаданих інформаційних ресурсів, скористатися якими можуть усі бажаючі.

Опублікований: 21-10-2020
Читайте також:
Педагогічна практика: відкриваємо мікросвіт разом!

Наскільки захопливим може бути світ під мікроскопом відкрили здобувачі першого курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» під час першої, нарешті дійсно справжньої лабораторної роботи в лабораторії, опановуючи тему «Організація мікробіологічної лабораторії. Будова мікроскопа, техніка мікроскопії» в рамках дисципліни «Біологія клітин». Цю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: відкриваємо мікросвіт разом! 04 квітня 2025

Поєднання світових тенденцій і власного досвіду розроблення функціональних харчових продуктів: відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

6 листопада здобувачі освіти та викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів заглибились у тематику лекції «Технології м’ясних продуктів функціонального призначення», яку презентувала доцентка кафедри Наталія Стеценко. Логічно та послідовно інформація про біохімічний склад основної сировини доповнювалася відомостями про нутрієнти, які доцільн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання світових тенденцій і власного досвіду розроблення функціональних харчових продуктів: відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 07 листопада 2024

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Відбулася зустріч здобувачів фахової передвищої освіти  4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» НУХТ із завідувачем кафедри біотехнології прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 15 червня 2021

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ мають можливість отримувати не тільки теоретичні знання на заняттях, але й набувати практичні навички з обраної професії на різних підприємствах України. Так, 2 жовтня студенти 3-го курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв 03 жовтня 2019