Н У Х Т

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 жовтня 2020

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

В умовах карантинних обмежень важливою для магістрантів є можливість дистанційного навчання і підготовки до виконання магістерської роботи. Зокрема, проведення інформаційного пошуку за темою наукових досліджень.

Науково-технічна бібліотека НУХТ має значну кількість ресурсів, працювати з якими можна через Інтернет. Про особливості їх використання магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла провідний фахівець відділу інформаційних технологій нашої бібліотеки Валентина Каленська.

Під час Zoom-конференції в режимі реального часу магістранти ознайомилися з можливостями пошуку необхідної інформації в університетському репозитарії та електронному каталозі бібліотеки. Паралельно з доповіддю Валентина Каленська відповідала на запитання магістрантів і давала доречні поради щодо роботи з різними видами наукової інформації та правилами оформлення посилань на неї у майбутній науковій роботі.

Закінчилася доповідь нагадуванням, що на сайті бібліотеки у вільному доступі розміщені інструкції щодо різних сфер використання згаданих інформаційних ресурсів, скористатися якими можуть усі бажаючі.

Опублікований: 21-10-2020
Читайте також:
Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує»

Традиційне сімейне свято «Юнь Києва запрошує», яке проводиться на території Центрального парку культури та відпочинку м. Києва «Маріїнський» уже понад 25 років поспіль, цьогоріч відбулося під гаслом «Місто твоїх можливостей». Парк перетворився на яскраве місто, де кожна «вулиця» послуг мала свої особливості. Свою діяльність презентували більш ніж ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує» 30 вересня 2019

Про комп’ютерне моделювання на семінарі нашого викладача

Комп’ютерне моделювання природних явищ – це не лише супергерої голлівудських фільмів, які, клацаючи по клавіатурі, візуалізують рух цунамі, смерчу, метеориту, глобального зледеніння.  У реальному сучасному житті подібні задачі успішно вирішують інженери під час проєктування машин і апаратів. Наші партнери – керівники та провідні фахівці підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про комп’ютерне моделювання на семінарі нашого викладача 08 лютого 2024