Н У Х Т

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого!

15 березня 2024

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого!

Наші здобувачі освіти прагнуть якнайкраще опановувати свої спеціальності, і велику увагу приділяють набуттю практичних навичок, тому часто не тільки стажуються на фахових підприємствах, а й повноцінно там працюють, поєднуючи роботу з навчанням.

Одним із прикладів такого успішного симбіозу є четвертокурсниця спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» Владислава Піхало, яка починаючи з третього курсу працює в імунологічній лабораторії «БіоПроСтем технолоджі».

Здобувачка зазначає, що вкотре переконалася у правильності свого вибору спеціальності і університету, в якому її здобувати. Хоча переважно її навчання було дистанційним, спочатку через пандемію, потім через війну, Владислава отримала великий багаж знань, які стали в нагоді на роботі. Найбільше їй знадобилися знання з дисципліни «Імунологія та основи імунобіотехнологій», яку викладала старша викладачка Тетяна Белемець, оскільки в її обов’язки входить імунологічний аналіз крові –  розгорнута імунограма, коротка імунограма та аналіз на антиген HLA. Також знадобилися ґрунтовні знання з аналітичної та неорганічної хімій, отримані протягом навчання.

Здобувачка на власному досвіді пересвідчилася, що навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології є дуже цікавим та корисним. Тому, зі впевненістю рекомендує рідну кафедру всім майбутнім вступникам.

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
У пошуку кращих вступників викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

У рамках профорієнтаційної кампанії фахівці Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – викладач комісії технологічних дисциплін Наталія Павельчук і викладач комісії філологічних дисциплін Тетяна Коваль відвідали школи Дунаєвецького району – с. Чаньків, с. Залісці, с. Міцівці, с. Лошківці та смт ст. Дунаївці й ознайомили учнів випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку кращих вступників викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 18 березня 2019

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 15 травня 2018

Кращі з кращих

Зустріч адміністрації факультету та гаранта освітньої програми зі студентами – подія для факультету біотехнології та екологічного контролю типова і регулярна. Власне, зазвичай, вона полягає у тому, що представники деканату та гарант розповідають про організаційні моменти навчального процесу, а студенти висловлюють свої побажання і пропозиції. Але ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі з кращих 26 січня 2023