Н У Х Т

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого!

15 березня 2024

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого!

Наші здобувачі освіти прагнуть якнайкраще опановувати свої спеціальності, і велику увагу приділяють набуттю практичних навичок, тому часто не тільки стажуються на фахових підприємствах, а й повноцінно там працюють, поєднуючи роботу з навчанням.

Одним із прикладів такого успішного симбіозу є четвертокурсниця спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» Владислава Піхало, яка починаючи з третього курсу працює в імунологічній лабораторії «БіоПроСтем технолоджі».

Здобувачка зазначає, що вкотре переконалася у правильності свого вибору спеціальності і університету, в якому її здобувати. Хоча переважно її навчання було дистанційним, спочатку через пандемію, потім через війну, Владислава отримала великий багаж знань, які стали в нагоді на роботі. Найбільше їй знадобилися знання з дисципліни «Імунологія та основи імунобіотехнологій», яку викладала старша викладачка Тетяна Белемець, оскільки в її обов’язки входить імунологічний аналіз крові –  розгорнута імунограма, коротка імунограма та аналіз на антиген HLA. Також знадобилися ґрунтовні знання з аналітичної та неорганічної хімій, отримані протягом навчання.

Здобувачка на власному досвіді пересвідчилася, що навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології є дуже цікавим та корисним. Тому, зі впевненістю рекомендує рідну кафедру всім майбутнім вступникам.

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України

22 листопада 2021 р. у рамках викладання дисципліни «Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного аналізу» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «доктор філософії» зі спеціальності 181 «Харчові технології» заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України, докторка технічних наук Ірина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України 23 листопада 2021

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021

Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робота підприємств індустрії гостинності під час військового стану дуже ускладнена. Готельний бізнес в Україні не встиг повністю оговтатися від жорсткого удару всесвітньої пандемії Covid-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Воєнний стан сильно похитнув економіку країни в цілому і сферу гостинності зокрема. Втім, складні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 квітня 2023

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці!

Нещодавно побачила світ книга «Алгоритм довголіття: здорове харчування та фізична рекреація» авторства лауреатки Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреатки Премії Кабміну за впровадження інноваційних технологій, докторки технічних наук, завідувачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорки Галини Сімахіної. Серед її спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці! 04 серпня 2025